Main Page

Idézet 3.
Josh McDowell - Cristóbal Krusen: Utam a kételkedéstől a hitig - OLVASS & ÉPÜLJ!
konyvek
bibliak
zene
gyermekkonyvek
ajandektargyak
termekek
Biblia Károli nagy rózsaszín ezüstszegély
Jézus példázatai
Bibliai színező
Priscilla Shirer 1+1=20% akció Győztes imák + Ébresztő

Bizonyságtételek a világ négy tájáról

Közzététel dátuma: 2014. 09. 27. 12:32:03

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés: mi az a CLC?

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés: mi az a CLC? Sokan nem tudják, hogy a három betű valójában egy nemzetközi hálózatot takar, melynek célja, hogy az emberek a keresztyén könyvek és más tartalmak segítségével halljanak Jézusról, megtérjenek és elmélyült kapcsolatra jussanak vele. Az alábbiakban szeretnénk néhány olyan történetet megosztani, melyekről nemrégen kaptunk hírt.

Ciprus - Egy török hölgynek, aki rendszeresen járt hozzánk írószert vásárolni, ajándékoztunk egy Bibliát. Egy nap bejött újból a boltba, és azt mondta: "Már olvasom egy ideje a Bibliát, de most nem azért jöttem el, hogy vásároljak valamit, hanem mert a szívem Jézusé, és szeretnék többet tudni az Ő haláláról és feltámadásáról." Így megoszthattuk vele az evangéliumot, és reméljük, még sokszor ellátogat a boltunkba.

Egyesült Államok - Egy házaspár, akik két nappal korábban veszítették el 32 éves fiukat, néhány köszönő képeslapot vásárolt, azoknak, akik kifejezték együttérzésüket feléjük. Épp a délutáni imaóránkra készültünk, és ők is csatlakoztak hozzánk. Munkatársaink közössége vigasztalással szolgált számukra, amiért nagyon hálásak az Úrnak.

Skócia - Mindig jó, ha megoszthatjuk az evangéliumot másokkal! Az idén egy szaúd-arábiai mohamedán férfi jött el boltunkba több alkalommal is. Nagyon örült, amikor rájött, hogy mi keresztyén könyvesbolt vagyunk, s hogy még arab nyelvű Bibliánk is van. Több könyvet is elolvasott, és rendszeresen eljött beszélgetni. Imádkozunk érte, hogy megismerje az Urat.

Antigua - Egy vásárlónk azt a szolgálatot választotta, hogy minden családtagját, aki megházasodik, megajándékozza egy "Szeretetnyelvek" Bibliával [sajnos csak angolul létezik]. A saját házassága tönkrement, s mivel nem volt kihez forduljon tanácsért, a Bibliában keresett és talált válaszokat. Ezért ajándékoz most Bibliát mindenkinek, hogy elkerülhessék mindazt, amin neki kellett keresztülmennie.
Kulcsszavak: híreink

Írj véleményt!

You must be logged in to comment.

További cikkeink

Legutóbbi bejegyzéseink

Börtönlevelek
"Egy cella négy kőfalból és egy zárt ajtóból áll. Három kis lyukon keresztül tudunk titokban beszélni, és kicserélni apró börtönhíreket. Nem sok újat hoz, de azt az érzést megadja, hogy nem ülünk teljes elszigeteltségben..." Tovább »
Közzététel dátuma: 2016. 08. 16. 14:57:04 |
Isten a sorok között
Nemrégen olvastam egy cikket az elektronikus és a fizikai könyv olvasásának hatásairól. A felmérések azt bizonyították, hogy valódi könyvet olvasva az információ sokkal jobban megmaradt... Tovább »
Közzététel dátuma: 2014. 10. 06. 9:16:51 |
Bizonyságtételek a világ négy tájáról
Az egyik leggyakrabban feltett kérdés: mi az a CLC? Tovább »
Közzététel dátuma: 2014. 09. 27. 12:32:03 |
Nem pusztán rajongó
Nincs nagyobb problémája korunknak, mint a fogyasztói társadalom, a fogyasztói szemléletmód, a mának élés - és ennek a keresztyénségre gyakorolt hatása... Tovább »
Közzététel dátuma: 2014. 09. 19. 11:58:22 |

Nincs megjeleníthető cikk

Sajnos nem tudunk megjeleníteni az Ön keresésének vagy szűrésének megfelelő cikkeket. Kérjük, hogy próbálja újra vagy válasszon más kategóriát a menüből.