A szeretet mint életforma

Tulajdonságok

ISBN: 9789632880631
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Love is a Verb
Kód: 4296
Méretek:
135 x 250 x 13 mm
Súly: 0,288kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 239
Nyelv: magyar

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár: 2500,00 Ft
Internetes ár: 2250,00 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

A szeretet mint életforma

Gary Chapman (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A szeretetnyelvekről szóló könyvek népszerű szerzője ezúttal azt vizsgálja, hogy melyek azok a jellemvonások és magatartásformák, amelyek a szerető embereket jellemzik, és hogyan alakíthatjuk ki magunkban ezeket a tulajdonságokat. A szeretet tanulható, fejleszthető, és soha nem késő felfedezni és elsajátítani alapvető vonásait - a kedvességet, a türelmet, a megbocsátást, az udvariasságot, az alázatot, a nagylelkűséget és az őszinteséget.

Chapman a tőle megszokott olvasmányos stílusban és gyakorlatias megközelítéssel mutatja be a szeretet dinamikáját a kapcsolatokban, és a mindennapokban megnyilvánuló szeretet gyakorlására bátorítja olvasóit, hiszen - mint írja- "mindent összevetve a legtöbb boldog embert azok között találjuk, akik szeretetüket megosztva élik az életüket".


Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Gary Chapman
Aki már hallotta Gary Chapman valamelyik előadását, tisztában lehet azzal, hogy a házasság területén szerzett tapasztalatai személyes élményekből fakadnak. Feleségével, Karolynnal már több mint 45 éve élnek együtt, így rengeteg „válságon” és „sikeren” mentek keresztül közös életük során. Ő pontosan az az ember, akihez legfontosabb kapcsolataink javítása és gyógyítása érdekében fordulhatunk. Saját élettapasztalatai, illetve 35 évnyi lelkipásztori és pártanácsadói működése után jelentette meg a Hangolva-sorozat első, Egymásra hangolva: Öt szeretetnyelv a házasságban című könyvét. Olvasók milliói számoltak be arról, hogy – az azóta New York Times bestsellerré váló – mű a szeretet kommunikálásának egyszerű és praktikus bemutatása által megmentette darabokra hulló házasságukat.

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet