Az élet nem rólam szól

Tulajdonságok

ISBN: 9639390461
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
It's Not About Me
Kód: 6412
Méretek:
142 x 197 x 7 mm
Súly: 0,135kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 124

Megrendelhető

Internetes ár: 1300,00 Ft
Ossza meg barátaival!

Az élet nem rólam szól

Max Lucado (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Az első perctől kezdve a saját utunkon akarunk járni... "Olyan házastársat akarok, aki boldoggá tesz engem, és olyan munkatársakat, akik mindig kikérik a véleményemet." "A nekem megfelelő időjárást akarom, olyan közlekedési viszonyokat, melyben haladni tudok, és olyan kormányt, mely az érdekeimet szolgálja."

Önreklámozás. Önfenntartás. Énközpontúság... MINDEN RÓLAM SZÓL. Mindenki azt mondta, hogy ez így van, igaz? Mi pedig szavukon fogtuk őket. Azt hittük, önmagunk bálványozása boldoggá tesz minket.

Ez a hit azonban káoszt teremtett: zajos otthonokat, stresszes vállalkozásokat, kegyetlen kapcsolatokat. Annyi haszontalan dolgot hajszolunk - mondja Max Lucado -, hogy lemaradunk a legfontosabbról: az Istennek szánt életről. Ha céllal akarsz gyorsan haladni, íme a cél! Az életnek akkor van értelme, ha elfogadjuk benne a helyünket! Örömeink, problémáink, ajándékaink és tehetségünk... ha mindezt Annak ajánljuk, aki teremtett minket, hirtelen elnyerjük, amit hiányoltunk, és megtaláljuk, amit kerestünk.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Max Lucado

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet