Az 5 szeretetnyelv titka fiataloknak

Tulajdonságok

ISBN: 9789632883816
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
A Teen's Guide to the 5 Love Languages
Méretek:
135 x 205 x 9 mm
Súly: 0,195kg
Kötés: Papír
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2500,00 Ft
Internetes ár: 2250,00 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Az 5 szeretetnyelv titka fiataloknak

Gary Chapman (Szerző) , Paige Haley Drygas (Szerző)

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Szoktad úgy érezni, hogy senki sem ért meg, és te sem értesz meg másokat? Ha igen, akkor az öt szeretetnyelv koncepciója minőségi változást hozhat az életedbe. Ha felfedezed a saját szeretetnyelvedet, és megtanulod azokét, akik a legközelebb állnak hozzád, idővel
  • jobb kapcsolatod lesz a barátaiddal,
  • jobban tudsz kommunikálni a szüleiddel,
  • elfogadhatóbb lesz a viszonyod a testvéreiddel,
  • a randik kevesebb drámával és feszengéssel járnak majd,
  • jobb esélyed lesz egy boldog párkapcsolatra,
  • jobban megérted a kapcsolatok dinamikáját és mozgatórugóit,
  • valamint megspórolhatsz egy csomó konfliktust, szerencsétlenkedést, csalódást és stresszt!

Az 5 szeretetnyelv című, több mint 10 millió példányban eladott sikerkönyv számtalan párkapcsolatot segített már nagyszerűvé tenni. Méghozzá azért, mert a módszer működik. De vajon az öt szeretetnyelv a fiataloknak is segíthet? Javíthat szüleikhez, testvéreikhez, barátaikhoz, tanáraikhoz, edzőikhez, szerelmükhöz fűződő viszonyukon? Igen!
A könyv segítségével a tinédzsereknek felfedezhetik és megérthetik saját szeretetnyelvüket, illetve azt, hogyan fejezzék ki szeretetüket mások iránt.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Gary Chapman
Aki már hallotta Gary Chapman valamelyik előadását, tisztában lehet azzal, hogy a házasság területén szerzett tapasztalatai személyes élményekből fakadnak. Feleségével, Karolynnal már több mint 45 éve élnek együtt, így rengeteg „válságon” és „sikeren” mentek keresztül közös életük során. Ő pontosan az az ember, akihez legfontosabb kapcsolataink javítása és gyógyítása érdekében fordulhatunk. Saját élettapasztalatai, illetve 35 évnyi lelkipásztori és pártanácsadói működése után jelentette meg a Hangolva-sorozat első, Egymásra hangolva: Öt szeretetnyelv a házasságban című könyvét. Olvasók milliói számoltak be arról, hogy – az azóta New York Times bestsellerré váló – mű a szeretet kommunikálásának egyszerű és praktikus bemutatása által megmentette darabokra hulló házasságukat.