Az elme harctere

Tulajdonságok

ISBN: 9786155246111
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím:
The Battlefield of the Mind
Méretek:
150 x 230 x 22 mm
Súly: 0,365kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 236
Megjelenés dátuma: 12.06.2013
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2950,00 Ft
Internetes ár: 2655,00 Ft
Megtakarítás:  295,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Az elme harctere

Joyce Meyer (Szerző)

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Az elme harctere - Hogyan nyerd meg a harcot a saját elmédben?

"Életváltoztató erő van abban, amikor felfedezzük, hogy a problémáink gyökerét a rossz gondolatok jelentik, és hogy képesek vagyunk megváltoztatni az életünket a gondolkodásunk megváltoztatása által. Isten Igéje világossá teszi számunkra, hogy a gondolkodásunkat meg kell újítanunk, hogy megtanulhassunk úgy gondolkodni, ahogy Isten gondolkodik. Amikor ezt megtesszük, akkor képesek leszünk élvezni azt az életet, amit Isten szánt nekünk - a szabadságot, a termékenységet, a békét és az örömöt.

Lehet, hogy vannak az életednek olyan megkövült területei, amiket fel kell törni. Hadd mondjam bátorítólag: Isten melletted van. Egy háború zajlik, és az elméd a harctér. A jó hír azonban az, hogy Isten a te oldaladon harcol." - Joyce Meyer

Joyce Meyer bibliai témákban világszerte az egyik legelismertebb szerző. E már klasszikusnak számító műve, amely magyarul először lesz hozzáférhető a nagyközönség számára, nagyon hamar a New York Times bestseller listájának élére röpítette a szerzőt. És azóta nincs is olyan könyve, amely kategóriájában ne hódítaná meg az élboly valamelyik helyét.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Joyce Meyer

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet