Az imádkozó nagyszülő hatalma

Tulajdonságok

ISBN: 9789638768551
Kiadó:
Keresztyén Segítség Hídja
Eredeti cím:
The Power of a Praying Grandparent
Méretek:
140 x 196 x 10 mm
Súly: 0,220kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 208
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 1050,00 Ft
Internetes ár: 945,00 Ft
Megtakarítás:  105,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Az imádkozó nagyszülő hatalma

Stormie Omartian (Szerző)

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A nagyszülővé válás Istennek az ember számára adott egyik legnagyobb ajándéka. Unokáidat szeretni kiváltság. Szereteted kimutatásának a legnagyszerűbb módja az, ha imádkozol értük. Az imádkozó nagyszülő című könyvben a bestseller író és előadó, Stormie Omartian erőteljes  javaslatokat kínál föl a nagyszülők számára ennek gyakorlásához.
  • Imádkozz unokáidért, hogy egészségesek, kedvesek, bölcsek, istenfélők és engedelmesek legyenek, Isten oltalma alatt éljenek, ne tévedjenek semmilyen, az ellenség által uralt területre!
  • Imádkozz önmagadért, hogy erős imádkozó nagypapa vagy nagymama váljon belőled, aki képes megérteni, milyen kihívásokkal kell szembenézni unokáinak ebben a világban, és hogyan tudja őket spirituálisan, mentálisan, emocionálisan és fizikailag a leghatékonyabban megóvni, befedezni imádságaival!
  • Imádkozz unokáid szüleiért, hogy Isten vezesse őket! Tegye képessé őket arra, hogy a legbölcsebb, legfelkészültebb, legszeretőbb szülei lehessenek gyermekeik számára az Örökkévaló által!

A legnagyszerűbb ajándék, amit unokádnak adhatsz, az, ha imádkozó nagyszülővé válsz!

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Stormie Omartian