Boldog vagy velem?

Tulajdonságok

ISBN: 978615544092
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
What's It Like to Be Married to Me
Méretek:
142 x 196 x 16 mm
Súly: 0,320kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 272
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 1500,00 Ft
Internetes ár: 1350,00 Ft
Megtakarítás:  150,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Boldog vagy velem?

Linda Dillow (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Nem ilyen házasságról álmodoztam. Lehetne jobb a házasságom, mint amilyen most?

Igen! Amilyen feleség vagy, olyan lesz a házasságodban a bensőségesség, a szenvedély és az öröm. De hogyan éred el a kívánt célt?

Linda Dillow arra ösztönöz, hogy kérdései segítségével bátran szembenézz önmagaddal: Milyen érzés a férjemnek lenni? Milyen érzés velem szeretkezni? Miért ragaszkodom a haragomhoz? Linda rendkívül őszinte és intim. Elmondja, mik voltak a legjobb és legrosszabb dolgok, amiket közel ötvenéves házassága alatt tett, s közben elvezet Isten tervéhez, hogy megértsd, milyenné lehetne a házasságod.
Eligazítást kapsz házassági céljaid átgondolásához és elkészítéséhez. A könyv tükröt tart eléd, hogy meglásd, milyen vagy, s miként tudsz megváltozni. Nem általában a házasságról szól, hanem azt mondja el, hogyan éld meg a házasságodat napról napra, évről évre, s eközben olyan feleséggé válsz, amilyen lenni szeretnél. Ez a változás aztán hatással lesz a házasságodra is!

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Linda Dillow
Számos könyv szerzője (Intim kérdések, Akinél a szív lecsendesül, A Társ), melyekből eddig már több mint másfél millió példány kelt el. Női konferenciák kedvelt előadója a világ minden táján. Férjével, Jodyval a Colorado állambeli Monumentben lakik. A Dillow-házaspárnak négy felnőtt gyermeke és tíz unokája van.