Elégítsd meg szomjas lelkemet!

Tulajdonságok

ISBN: 9639390522
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
Satisfy My Thirsty Soul
Kód: 6881
Méretek:
141 x 197 x 15 mm
Súly: 0,344kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 288

Megrendelhető

Internetes ár: 1500,00 Ft
Ossza meg barátaival!

Elégítsd meg szomjas lelkemet!

Linda Dillow (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Kivétel nélkül minden nő vágyódik egy személyesen megélt bensőséges kapcsolatra. Szívünk vágyakozik a mély megelégedettségre, meghittségre, mely kitölti a bennünk lévő űrt. Sokan keresik ezt a házasságban, a gyerekekkel való kapcsolatban, barátoknál. De hamar rájövünk, hogy reményeink becsapnak, a vágyott intimitás elérhetetlen. Krisztussal való kapcsolatunkat sem mindig jellemzi meghittség. Beszélünk róla, de nem ismerjük őt. Szolgáljuk őt, de nem ülünk le a lábaihoz. Dolgozunk érte, de nem imádjuk őt. Keressük az ajándékait, de nem Őt magát.
Linda Dillow arról számol be, hogy ez a vágya beteljesedett, amikor megtanulta Istent imádni. Az Ő jelenlétében megtalálta a megelégedettséget, a bensőséges kapcsolatot, amire vágyott. De mindez lehetetlen Isten imádata nélkül. Istent imádni cselekedet és életforma egyszerre. Meg kell hajtanunk előtte nem csak a térdeinket, de a gondolatainkat, szavainkat, munkánkat, magatartásunkat, akaratunkat, sőt még a fájdalmunkat is. Ez bevon minket Isten szent és életadó jelenlétébe, ahol Ő valóban megelégíti szomjas lelkünket.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Linda Dillow
Számos könyv szerzője (Intim kérdések, Akinél a szív lecsendesül, A Társ), melyekből eddig már több mint másfél millió példány kelt el. Női konferenciák kedvelt előadója a világ minden táján. Férjével, Jodyval a Colorado állambeli Monumentben lakik. A Dillow-házaspárnak négy felnőtt gyermeke és tíz unokája van.

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet