Engedd el a gyeplőt, és élvezd...

Tulajdonságok

ISBN: 9789638889539
Kiadó:
Új Remény
Kód: 4757
Méretek:
142 x 197 x 13 mm
Súly: 0,280kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 216
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2200,00 Ft
Internetes ár: 1980,00 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Engedd el a gyeplőt, és élvezd...

Sanford, Timothy L. (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Fedezd fel a ketrec nélküli gyereknevelés örömét!

Beléd sulykolták: Muszáj elérned, hogy a gyerekeid élete helyesen alakuljon! Ha nem, mit fognak gondolni rólad? Vagy ami még rosszabb: miféle katasztrófa vár rád, ha a gyermeked a rossz utat választja?
Megpróbálod kézben tartani a végeredményt. Otthonodat erődítménnyé alakítod, megtöbbszörözöd a szabályok számát, vagy azonnal ugrasz, hogy „rendbe hozd” a dolgokat, amint kamasz gyereked ostobán dönt valamiben. Kikészülsz az aggodalmaskodástól, gyermekedet pedig sikerül teljesen elidegenítened.
Pedig az igazság az, hogy nem tudod elérni, hogy gyermeked élete helyesen alakuljon. Még csak nem is a te dolgod ezt elérni. Valójában igazi szülői feladatod ennél sokkal boldogítóbb, kellemesebb és megvalósíthatóbb.

Hagyd, hogy Tim Sanford, a tapasztalt szakember és szülő, megmutassa, hogyan szabadulhatsz meg tinédzsered jövőjével kapcsolatos félelmeidtől – és hogyan engedheted el a gyeplőt, ami soha nem is volt a kezedben. Felfedezheted az igazságot arról, hogyan neveli Isten az Ő gyermekeit, és ez szabaddá tehet téged.
Így válhat az otthonod csatatérből a szabadság szülőházává a magad és tini gyermeked számára. A gyeplő kezd kicsúszni a kezedből – és szerintünk élvezni fogod!

Érdekesnek tartja ezt a könyvet? Olvassa el ajánlónkat a CLC blogon: Engedd el a gyeplőt és élvezd!

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Sanford, Timothy L.

Hivatásos tanácsadó a Focus on the Family-nél és a magánpraxisában. A Muszáj tökéletesnek lennem! c. könyv szerzője. Előadó, felszentelt lelkipásztor; volt ifjúsági szolgáló, több mint harminc éves tapasztalattal. Timnek és feleségének, Beckynek két felnőtt lánya van és Coloradoban élnek.


Muszáj tökéletesnek lennem!
Muszáj tökéletesnek
lennem!
Papír:  1431,00 Ft
1590,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)