Engedd, hogy Isten vívja harcaidat!

Tulajdonságok

ISBN: 9786155246609
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím:
Let God Fight Your Battles
Méretek:
118 x 178 x 12 mm
Súly: 0,140kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 140
Nyelv: magyar

Letölthető tartalom

Megrendelhető

Bolti ár: 1950,00 Ft
Internetes ár: 1755,00 Ft
Megtakarítás:  195,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Engedd, hogy Isten vívja harcaidat!

Joyce Meyer (Szerző)

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Az életben különféle harcaink vannak, az egészségünkért való aggódástól a pénzügyi kihívásokon át a családi problémákig. A nehéz időket gyakran úgy emlegetjük, mint az élet viharait, amelyeket egymagunkban átvészelni megpróbáló lehet – sőt, talán lehetetlennek tűnik. 
De legyél bátor! Istennek nem az a szándéka, hogy egyedül nézz szembe a próbákkal. Bízhatsz Benne: melléd áll, és harcol érted. Joyce Meyer, a New York Times sikerlistájának bestseller szerzője, számtalan embernek segített már az akadályokat legyőzni azzal, hogy megtanulták átadni terheiket az Úrnak.
Ebben a hasznos könyvben Joyce gyakorlati tanácsait, bibliai látását és személyes történeteit osztja meg az Olvasóval, hogy megvilágítsa, hogyan fogadjuk el Isten segítségét. Ha átadod Neki a vezetést, elméd megnyílik az Ő útmutató bölcsességének befogadására, megtelsz bizalommal és találékony megoldásokkal minden kihívás esetére. Tanuld meg, hogyan szabadulj meg a félelemtől, hogyan emelkedj minden akadály fölé, miközben engeded, hogy Isten harcoljon érted!

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Joyce Meyer