Férjek és apák

Tulajdonságok

ISBN: 9789638974990
Kiadó:
Derek Prince Ministries Magyarország
Eredeti cím:
Husbands & Fathers
Méretek:
147 x 208 x 12 mm
Súly: 0,290kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2870,00 Ft
Internetes ár: 2583,00 Ft
Megtakarítás:  287,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Férjek és apák

Derek Prince (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Hogyan lehetnél igazán azzá, amivé Isten rendelt téged? Mit jelent sikeres férjnek és apának lenni?

Egy hiteles tanácsadó és tanító segítségével a férfiak igazi áldássá válhatnak a hozzájuk legközelebb állóknak– a feleségüknek és a gyermekeiknek.Férfiak millióit hívja Derek Prince, hogy betöltsék küldetésüket, és életük példájával kiutat mutassanak a sötétségből.A nagy sikerű író és bibliatanító igen gyakran mondta, hogy a távollevő vagy kívülálló férfiak a társadalom első számú problémái.Bölcs meglátásait – a férjek és apák szerepének betöltése témájában – azóta is számos nagyra becsült vezető idézi.

„Az apák, akiknek családjuk papjaként kellene szolgálniuk, sötétségben tapogatózva identitásukat keresik… Derek Prince, az érett földi apa és milliók szellemi atyja világosságot gyújt a sötétben.”
- Stephen Hill evangélista, pensacolai ébredés

„Bibliai alapot helyez a férfiak elé, hogy feladataikat ellátva jeleskedjenek legfontosabb szerepükben. Ha csak egy könyvet olvasol el ebben az évben, akkor ez legyen az!”
- John C. Hagee, John Hagee Ministries, a Cornerstone Church vezető pásztora

E könyvében Derek határozott irányvonalat ad minden férfinek, aki Isten szerinti férj és apa szeretne lenni. Pontosan azt tanítja itt, amit a férfiaknak tudnia kell – nem üres elméleteket vagy kulturális hatású maradi nézeteket, hanem a Biblia egyszerű igazságát a férjekről és az apákról – mindenkinek.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Derek Prince