Higgy jól, hogy jól élj!

Tulajdonságok

ISBN: 9789631207835
Kiadó:
StAR Kiadó
Eredeti cím:
The Power of Right Believing
Méretek:
158 x 238 x 17 mm
Súly: 0,520kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 358
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 3150,00 Ft
Internetes ár: 2835,00 Ft
Megtakarítás:  315,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Higgy jól, hogy jól élj!

Joseph Prince (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A sikeres és győztes élet titka: a helyes hit. Ha meg tudod változtatni, miben hiszel, változtatni tudsz az életeden. A Higgy jól, hogy jól élj! című könyvében Joseph Prince hét gyakorlatias, ám mégis erőteljes kulcsot ad az olvasóknak ahhoz, hogy hogyan éljenek szabadon a félelem, a függőségek és a bűntudat mindenféle formájától. Ezek a praktikus elvek olyan valós emberek történetein és beszámolóin keresztül elevenednek meg előttünk, akik saját bőrükön tapasztalták meg a szabadulást mindazoktól a pusztító dolgoktól, amik addig fogva tartották őket – az alkoholizmustól kezdve a különféle fóbiákon át a krónikus depresszióig –, mindezt a helyes hit ereje által.
Isten akarata számodra, hogy túláradó örömben és minden értelmet meghaladó békességben éld az életed, és rendíthetetlenül higgy abban, amit Ő megtett érted. Ezen a könyvön keresztül inspirációt nyersz, és erőt merítesz, hogy jó és helyes alapokra helyezve a hitedet – különösebb erőlködés nélkül – megváltoztasd az egész életed, és győztesként kerülj ki minden csatából a mindennapi kihívások és a romboló hatású gondolataid felett.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Joseph Prince
A Magyarországon első könyvét megjelentető szerzőt, a szingapúri New Creation Church vezető lelkipásztorát a kegyelem örömhírének fő mai szószólójaként ismerik és szeretik világszerte. Gyülekezete fiatalos és dinamikusan növekvő közösségként több mint 30 000 főt számlál. A szerző egyben a Joseph Prince Ministries vezetője is, amely egyike napjaink világszinten is leggyorsabb ütemben növekvő televíziós szolgálatainak. Prédikációit több mint 50 TV-­csatornán közvetítik a világ szinte minden országában, melyek így emberek millióihoz juttatják el Isten irántunk való szeretetének evangéliumát. Joseph Prince prédikátorként egyben közkedvelt és keresett előadója a világszerte megrendezett keresztény konferenciáknak is. meg
Uralkodásra teremtve
Uralkodásra teremtvePapír:  2970,00 Ft
3300,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Egészség és teljesség az úrvacsora által
Egészség és teljesség
az úrvacsora által
Papír:  1125,00 Ft
1250,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)