Kőtestvérek

Tulajdonságok

Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
145 x 200 x 18 mm
Súly: 0,375kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 356
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2450,00 Ft
Internetes ár: 2205,00 Ft
Megtakarítás:  245,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Kőtestvérek

Tapolyainé Bartha Gizella (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Dr. Tapolyainé Bartha Gizella legújabb könyvében ismét tükröt állít elénk. Hogyan viselkedünk a megpróbáltatások idején? Hogyan viszonyulunk azokhoz a rokonainkhoz, ismerőseinkhez, egykori osztálytársainkhoz, barátainkhoz, akikhez szoros szálak fűztek, de egy baleset, betegség következtében rokkantakká váltak, esetleg arról szereztünk tudomást, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzdenek? Meglátogatjuk, erősítjük őket, vagy kerüljük a találkozást is, mert nem tudjuk, mit mondjunk, hogyan viselkedjünk?

És mi van azokkal a gyerekekkel, akik eleve sérülten, fogyatékkal születtek? Akiket emiatt elhagytak szüleik? Akik soha nem ismerhették meg a szülői szeretetet? Mi lakozik az ő szívükben? Hogyan élnek ők ebben a világban? Milyen sérüléseket, fájdalmakat hordoznak lelkükben? Tudunk-e érző szívvel feléjük fordulni? Vagy érzéketlenek maradunk?

A szerző e könyvében ezúttal, többek között, egy súlyosan fogyatékos gyermek Jézushoz találásának útjával ismerkedhetünk meg. Aki szeretetre vágyik, de a családját csupán általa összegyűjtött és féltve őrzött kavicsokban találja meg.

Természetesen mindnyájan vágyunk, epekedünk a megértésre, a szeretetre. Megkapjuk-e? És tőlünk megkapja-e környezetünk? Vagy csak imitáljuk, hazudjuk a hívő keresztyén közösséget, a boldog embert...?
Tapolyainé Bartha Gizella