Magyarázatos Biblia - puhafedelű

Tulajdonságok

ISBN: 9789632881454
Kiadó:
Veritas Kiadó
Eredeti cím:
Philip Yancey, Tim Stafford
Méretek: 160 x 235 mm
Kötés: Papír
Oldalszám: 1564
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 9980,00 Ft
Internetes ár: 8982,00 Ft
Megtakarítás:  998,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Magyarázatos Biblia - puhafedelű

Philip Yancey (Szerző) , Tim Stafford (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A Magyarázatos Biblia célja, hogy kedvet csináljon a Biblia rendszeres olvasásához, és áthidalja a kulturális szakadékot a mai olvasók és a Biblia évezredekkel ezelőtt íródott könyvei között. A magyar olvasók körében is népszerű Philip Yancey és szerzőtársa, Tim Stafford olyan többlépcsős (kéthetes, féléves, hároméves) bibliaolvasó programot állított össze, melynek révén a kiválasztott vezérfonalat követve napi egy fejezet elolvasásával átfogó képet kaphatunk a Biblia cselekményfolyamáról, belső összefüggéseiről, főbb témáiról.
Közérthető és informatív magyarázó jegyzeteik segítenek azoknak az akadályoknak a leküzdésében („Elmegy a kedvem”, „Nem értem”, „Nem találom”), amelyek sokak számára megnehezítik a Biblia olvasását és megértését.

A jegyzetanyag a Revideált Károli Biblia szövegével jelenik meg.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

További címek a fenti közreműködő(k)től

Philip Yancey
Philip Yancey az amerikai Wheaton College-ban, majd a Chicagói Egyetemen szerzett diplomát. Hivatásos újságíróként számos magazinnak dolgozott; írásai többek között megjelentek a Saturday Evening Post, a National Wildlife és a Christianity Today oldalain. Jelenleg az utóbbi lap egyik főszerkesztője. Könyveit 25 nyelven több mint 14 millió példányban adták el szerte a világban. Művei közül tizenkettő részesült rangos nemzetközi elismerésben.
Tim Stafford