Szent Szellem: Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Tulajdonságok

ISBN: 9786155526725
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
Holy Spirit: Are We Flammable or Fireproof?
Méretek:
140 x 215 x 11 mm
Súly: 0,280kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 216
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2999,00 Ft
Internetes ár: 2699,00 Ft
Megtakarítás:  300,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Szent Szellem: Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Reinhard Bonnke (Szerző)

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

"Az evangélizálás olyan, mint egy tüzes szekér, melyen Isten tűzben égő követe utazik, és hirdeti a tűzzel izzó evangéliumot. Engedjük, hogy szolgálatunk a Szent Szellem tüzes szekerévé váljon!"

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.

Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Reinhard Bonnke