Kedves Vásárlónk!
 
Köszönjük, hogy a CLC weboldalát választotta! Bízunk benne, hogy rendszerünk átláthatóan, az Ön megelégedésére működik. Kérjük, hogy amennyiben problémát tapasztal, keressen meg bennünket elérhetőségeinken! A hibákat, félreértéseket igyekszünk mihamarabb rendbe hozni.
 
Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy a magyar nyelvű keresztyén irodalom teljes szélességében megtalálható legyen. Emellett folyamatosan bővülő választékot kínálunk az ajándéktárgyak, zenék, filmek terén is. Rendszerünk egymásba épülő modulokra épül, melyek között gyorsan, könnyedén lehet mozogni. Ha egy könyv címét, szerzőjét, esetleg ISBN számát ismeri, érdemes a keresés funkciót használni. Lehetőség van arra is, hogy a termékeket (akár egy kategórián belül is) különböző jellemzők alapján (pl. ár vagy ABC szerint) rendezze sorba. Sőt könyvsorozatok, vagy egyes szerzők összes meglevő munkái is megtekinthetők, de csoportosíthatja könyveinket akár kiadók vagy kötésmódok szerint is. A CD-ken szereplő egyes számokba bele lehet hallgatni, a 30 másodperces részletek segítenek megismerni a lemezt. Az egyes termékek saját oldalán megismerheti az adott termék legfontosabb jellemzőit, illetve elolvashatja rövid bemutatását. Ha egy könyvet, CD-t vagy más terméket érdemesnek tart mások figyelmére, ossza meg azt barátaival közösségi oldalain!

A termékek mellett található feliratok magyarázata:

Megrendelhető - Weboldalon keresztül megrendelhető, forgalomban levő cikk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldalon nincs aktuális készlet, így előfordulhat, hogy egy termék ugyan rendelhető, de nincs készleten boltjainkban.

Hamarosan megjelenik, előrendelhető - Kiadói értesítés alapján hamarosan megjelenő cikk. Előrendelést felveszünk rá, de a megjelenés dátuma még változhat.

Jelenleg nem kapható - A termék átmenetileg nem kapható. Utánnyomás várható, illetve elképzelhető, hogy a kiadótól belátható időn belül újból tudunk beszerezni.

Kiadónál elfogyott - A termék véglegesen elfogyott a kiadónál. Utánnyomása nem várható.

Rendelésre beszerezhető - A terméket jelenleg nem készletezzük, de igény szerint beszerezzük. A várható beérkezési idő 7-14 nap.

Csak könyvesboltban kapható, nem postázzuk -Az ilyen termékeket különféle okok miatt nem tudjuk postázni, azonban igény szerint félretesszük könyvesboltjainkban.