Fiókom

Szeretetre teremtve

online önértékelési tanfolyam

 
„Szeretetre lettünk teremtve!”
 
Ezzel a mondattal sokan egyetértenek, de amikor saját életünkre gondolunk, már nem mindig érezzük valóságosnak.

 

Mi akadályozza meg, hogy olyannak lássuk magunkat, amilyennek Isten elgondolt bennünket?
 
A válasz a szegényes önértékelésben rejlik.

 

A Szeretetre teremtve c. könyvünk és tanfolyamunk segít az Isten szerinti önértékelés körvonalainak, erősségeinknek és fejlődési területeinknek a beazonosításában. Megismerheted, miben és hogyan fejlődhetsz az önértékelés különböző területein. A fejezetek végén található feladatok segítenek szembenézni azzal, ahol most tartasz, és inspirálnak a fejlődéshez.

 

Önértékelésed fejlődéséhez szorosan hozzákapcsolódik az, ahogyan gondolkodsz, mivel az hatással van az érzelmeidre, a döntéseidre és az életminőségedre.
 
Az igazságot mondd magadnak! c. könyvünk megtanít felismerni azokat a tévhiteket, hazugságokat, amiket igaznak hiszünk, és segít lecserélni azokat a Biblia igazságaira.
 
A 2023 januárjában induló  (kéthetente péntek esténként tartott) tanfolyamunk érinti továbbá a határok felismerését, az érzelmek kezelését, a megbocsátást és nem utolsó sorban a kereszt központi jelentőségét. Tizenkilenc online alkalom mellett kétszer fogunk személyesen is találkozni. Az alkalmakon kb. egyórás tanítást követően kiscsoportos beszélgetéseken dolgozzuk fel az alapkönyvünkben található feladatokat.

Jelentkezési határidő: 2022. december 11.!

Előzetesen az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.