Fiókom

Szeretetre teremtve

online önértékelési tanfolyam

 
„Szeretetre lettünk teremtve!”
 
Ezzel a mondattal sokan egyetértenek, de amikor saját életünkre gondolunk, már nem mindig érezzük valóságosnak.

 

Mi akadályozza meg, hogy olyannak lássuk magunkat, amilyennek Isten elgondolt bennünket?
 
A válasz a szegényes önértékelésben rejlik.

 

A Szeretetre teremtve c. könyvünk és tanfolyamunk segít az Isten szerinti önértékelés körvonalainak, erősségeinknek és fejlődési területeinknek a beazonosításában. Megismerheted, miben és hogyan fejlődhetsz az önértékelés különböző területein. A fejezetek végén található feladatok segítenek szembenézni azzal, ahol most tartasz, és inspirálnak a fejlődéshez.
 

 

Önértékelésed fejlődéséhez szorosan hozzákapcsolódik az, ahogyan gondolkodsz, mivel az hatással van az érzelmeidre, a döntéseidre és az életminőségedre.
 

 

Az igazságot mondd magadnak! c. könyvünk megtanít felismerni azokat a tévhiteket, hazugságokat, amiket igaznak hiszünk, és segít lecserélni azokat a Biblia igazságaira.
 
A 2024 januárjában induló  (kéthetente péntek esténként tartott) tanfolyamunk érinti továbbá a határok felismerését, az érzelmek kezelését, a megbocsátást és nem utolsó sorban a kereszt központi jelentőségét. Tizenkilenc online alkalom mellett kétszer fogunk személyesen is találkozni. Az alkalmakon kb. egyórás tanítást követően kiscsoportos beszélgetéseken dolgozzuk fel az alapkönyvünkben található feladatokat. 

 

Jelentkezni itt tudsz!

 

Szeretettel várunk!