Fiókom

Üzenet Istentől

Üzenet Istentől

minden napra

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2200,00 Ft
Internetes ár:  1980 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)

Leírás

Billy Grahamről készült egyik fotó vaan előttem. Karosszékben ül, és mosolyogva a Bibliára teszi a kezét. Mintha itt lenne velem, és személyesen nekem mondaná el az Istentől kapott üzenetét. Ez a kép, ez a gondolat jutott eszembe Kovács Géza: Üzenet Istentől minden napra című könyvének olvasásakor. Milyen nagyszerű lehetőség, hogy a reggeli asztalnál ülve, mintha ott ülne velünk mindenki "Géza bácsija", és elmondaná arra a napra szóló üzenetét. Azt, amit Istentől nyert, amit gazdag és áldásokkal teli élete során megértett, megélt. Meggyőződésem, hogy a magyarországi baptista, illetve evangéliumi misszió kiemelkedő személyiségének könyvét minden olvasó lelki haszonnal forgathatja, mert elsősorban nem az íróról, hanem az üzenetek küldőjéről, Jézus krisztusról szól. Figyeljünk hát Isten üzeteneire!
- Papp János, baptista egyházelnök

Azzal a hittel, reménységgel és imádsággal továbbítom Isten üzenetét mindazoknak, akik olvassák, hogy "Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál, és áthatol az elme és a lélek, az izületek és a velők szétválásáig, és megítéli a szív gondolatait és szándékait." (Zsidókhoz írt levél 4,12)
- Kovács Géza

Tulajdonságok

ISBN: 9786155446122
Kiadó:
KIA
Méretek:
148 x 212 x 23 mm
Súly: 0,505kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 392
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Napi áhítatok

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!