Fiókom

Árnyékország

Árnyékország

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  2200,00 Ft
Internetes ár:  1980 Ft
Fizetendő:
1980 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)

Leírás

C.S. Lewis az angol irodalom professzora Oxfordban, a Narnia Krónikái, fantasztikus regények és teológiai művek világhírű szerzője. Barátjával, J.R.R. Tolkiennel együtt a 20. század legismertebb angol írói közé tartozik. A megrögzött agglegény 58 éves korában - környezete legnagyobb megrökönyödésére - beleszeret a zsidó származású, elvált amerikai írónőbe, Helen Joy Davidmanbe, aki részben Lewis könyveinek hatására lett kereszténnyé. Kapcsolatuk Joy súlyos betegségének árnyékában bontakozik ki.

Brian Sibley önéletrajzokra, levelezésekre és szemtanúkkal folytatott beszélgetésekre támaszkodva valósághűen beszéli el e két kölönüs ember élettörténetét, találkozásukat, tragédiába torkolló szerelmüket. A lebilincselő műben nyomon követhetjük, hogy fájdalmával és kétségeivel viaskodva hogyan küzdött meg hitéért az az ember, akinek a könyvei olvasók milliói számára vitték közelebb a keresztény hit igazságait.

A történet alapján készült Richard Attenborough filmje Anthony Hopkins és Debra Winger főszereplésével, mely elnyerte a Brit Filmakadémia legjobb filmnek járó díját.

Tulajdonságok

ISBN: 9789637954306
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím: Shadowlands
Kód: 6629
Méretek:
130 x 197 x 11 mm
Súly: 0,245kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 213
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!