Fiókom

Ébresztő, Magyarország!

Ébresztő, Magyarország!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  2580,00 Ft
Internetes ár:  2193 Ft
Fizetendő:
2193 Ft
Megtakarítás:  387,00 Ft (15%)

Leírás

Dr. Molnár Róbert 1998 és 2002 között volt képviselője és jegyzője a Magyar Országgyűlésnek, majd - mint írja könyvében - Isten kiemelte a világi politika elvakító reflektorfényéből és visszaküldte szülőfalujába, Kübekházára, amit akkor tragédiaként élt meg. Ma már tudja: Isten vonta ki ekkor a világi politika hangzavarából és a falu csendjében, "sötétjében", drámai mélységek közepette szólította meg.
Élete "damaszkuszi útján", egy nem várt pillanatban találkozott Jézussal, és az apostolhoz hasonlóan ő is megkérdezte:
"Mit cselekedjem, Uram?"
Jelenleg harmadik ciklusát tölti szülőfaluja polgármestereként. Keresztény politikusként - ahová hívják - itthon és külföldön az ébredés, a helytállás és az odaszánt élet szükségességéről beszél. Így vall kötetében: "Ahhoz, hogy egy társadalomban markáns és mélyreható változások menjenek végbe, nem maradhatnak az emberek bűnnel megalkuvók. Kellenek olyan vezetők, akik gyökeresen másként gondolkodnak, és valóban kell egy igazi, őszinte, tiszta forradalom! Hiszem azonban, hogy a győztes forradalmat nem szavazófülkékben és nem gyilkos indulatokkal, egyik vagy másik oldalon harcra fogható pártkatonákkal, politikai fegyvertárakban fellelhető eszközökkel és lövedékekkel vívják, hanem hittel, imával, szeretettel, lelki fegyverzetekkel és keresztviseléssel: 'Mert noha testben élünk, de nem test szerint vitézkedünk. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek...' (2Kor.10:3-4)"
A szerző 2011-ben "Egy politikus, akit rabul ejtett Isten" címmel megjelent könyvében megdöbbentő vallomást tett a szenvedéseiről, a kilátástalanságban felragyogó reményről, ahogy leborult Isten előtt és ahogy Ő felemelte.
E kötet az előző könyv folytatása. Neves ajánlói szerint  gyakorlatias, "életszagú", elgondolkodtató, olvasmányos, nem nélkülözi a humort, ugyanakkor komoly üzenetekkel is bír.

Igazán ébresztő! Ébresztő Magyarországnak és minden külhoni olvasójának!

Tulajdonságok

ISBN: 9789630835961
Kiadó:
Érted Magyarország Misszió
Kód: 4851
Méretek:
140 x 199 x 23 mm
Súly: 0,520kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 292
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!