Fiókom

Élő víznek folyamai

Élő víznek folyamai [Antikvár könyv]

Elmélkedés a Krisztusban hívők dicső örökségéről

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Elérhetőség
Egyedi példány(ok), 1 db!
Internetes ár:  500 Ft Rossz
Fizetendő:
500 Ft

Leírás

Szívesen és hálásan emlékezünk vissza ez év január hó utolsó napjaira, amikor "Hebron" diakonissza anyaegyházunkban és marburgi "Tábor" nevű testvérházunkban Miss Paxon előadásokat tartott és e könyvben leírt gondolatokról elmélkedett. Élményt jelentett ez a mi számunkra, valamint a környékbeli testvérek számára is, amennyiben részt vehettek rajta. Gyülekezeti összejöveteleken néha észrevezető a fáradtság. Ezeken az órákon ilyesmit nem lehetett tapasztalni, mert friss forrásvizet kaptak. Ez üzenet volt a szentélyből, mely a szívekbe hatolt. Lelki szikrák voltak, amelyek gyújtottak. És úgy gyújtottak, hogy észrevezetővé vált az egyesek életében. Az mindig különös kegyelem, ha Isten gyermekei, akik már régen az Ő követői, az isteni ítéletben új világosságot nyernek a test és saját életük felől. Megismerik az önmaguktól való gyökeres szabadulás módját és megtanulnak örvedezve megállani a hitben.
Mivel közülünk sokan részesültek áldásban és ezáltal újra megtermékenyültek, örömmel üdvözlöm ezt a fordítást, amely egy tapasztalt, hűséges és hozzáértő testvér véleménye szerint kitűnően sikerült.

Tulajdonságok

Kiadó:
Evangéliumi
Állapot: Rossz
Méretek:
123 x 190 x 1 mm
Súly: 0,107kg
Kötés: Papír
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!