Fiókom

Öcsike

Öcsike

Egy ócska drogos vagy egy szeretett gyermek?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3000,00 Ft
Internetes ár:  2700 Ft
Fizetendő:
2700 Ft
Megtakarítás:  300,00 Ft (10%)

Leírás

Ez a történet ÖCSIKÉről szól, aki a fiam volt a földön 25 éven át. Nagyon kedves, nagyon szeretnivaló emberkét kaptam a személyében. Ma is csak melengeti a lelkem, ha rá gondolok. Az ő csodálatosan szép és egy szakaszában végtelenül nehéz életét szerettem volna első könyvemként megírni, de Isten intett engem: még nem! Várjunk vele! Nagyon komoly és mégis hihetetlenül szépséges csodákról tudósít itt minden oldal. Így ez lett a hetedik könyvem. Tökéletes! Nem azért, mert én írtam, hanem azért, mert Isten minden tette tökéletes, még akkor is, ha elsőnek nem úgy látszik. Én pedig mindent úgy írtam le, ahogy történt. Se hozzá nem tettem, se el nem vettem belőle. A magam hibáit se szépítettem.

Ki volt Ő? Egy ócska drogos vagy a családja és Isten szeretett gyermeke? Megtudod, ha elolvastad a könyvet és ez után, remélem soha senkire nem fogják már ezt a durva és igazságtalan kifejezést használni. Öcsike története fáklyaként világít a mindennapokban, hogy mindig van felemelkedés! Nincs olyan mély gödör, amibe ne ragyogna be az Úr fénye és ahonnan ő ne tudna kihozni bárkit! Csak meg kell fogni a segítő kezet…

De ez a mi dolgunk!

Tulajdonságok

ISBN: 9789631231601
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
142 x 197 x 20 mm
Súly: 0,440kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 376
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!