Fiókom

Örök szövetség

Örök szövetség [Book]

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  3900,00 Ft
Internetes ár:  3510 Ft
Fizetendő:
3510 Ft
Megtakarítás:  390,00 Ft (10%)

Leírás

A bibliai igazságok kimondása Isten akarata. Ez nem rokonszenv vagy ellenszenv, nem pártolás vagy ellenségeskedés kérdése. Mindnyájan érintettek vagyunk, s mindnyájan abban vagyunk érdekeltek, hogy az élet és a békesség útját megtaláljuk. Nem egyik vagy másik félnek adunk igazat, Istennek van igazsága, s ez előtt kell minden érintettnek meghajolni, ha nem akar elveszni. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Olyan világban élünk, amikor az emberek és a népek semmibe veszik Isten akaratát és tanácsát, az önigazság útját járják. Olyan légkörben élünk - és ez a légkör az évezredek során egyre jobban sűrűsödik-, amiben természetesnek tűnik az, hogy a zsidóknak valójában sohasem lehet igazuk, és az isteni igazságok kimondása valami alaptalan, gyanús pártolásnak minősül. Ez a légkör úgy átitatta az embereket és a népeket, hogy fonákságát észre sem veszik.
Az út, amelyen ez a könyv kalauzolni kíván, mérhetetlen szenvedéssel, könnyel, vérrel megszentelt út. Ezért, ha rá akarunk lépni erre az útra, akkor nekünk is hallanunk kell az Úr figyelmeztetését, amit Mózesnek mondott: "...oldd le a te saruidat lábaidról, mert a hely, amelyen állasz, szent föld" (2Móz 3:5).
Végül szeretnék szerényen a kedves Olvasó elé állni, és azt mondani, amit Sámuel próféta mondott egykor Saulnak: "Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1Sám 9:27). Az égető kérdések, a sok rohanás közepette csak ennyit kérek. Egy kis megállást, egy kis időt, hogy egyszer, legalább ilyen mértékben, ismerkedjen meg ezekkel a kérdésekkel. Megállásán legyen Isten gazdag áldása.


Tulajdonságok

ISBN: 9789638875426
Kód: 4320
Méretek:
153 x 215 x 27 mm
Súly: 0,816kg
Kötés: Kemény
Oldalszám: 554
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!