Fiókom

Öregen is gyümölcsöző

Öregen is gyümölcsöző

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  890,00 Ft
Internetes ár:  801 Ft
Fizetendő:
801 Ft
Megtakarítás:  89,00 Ft (10%)

Leírás

Ezt a néhány igehirdetést mint egy virágcsokrot szeretném átnyújtani azoknak az idős testvéreknek, akikre mindig hálával és tisztelettel tekintettem. Kívánom, hogy szolgáljon ez minden kedves Ovlasónak - életkortól függetlenül - lelki erősítésül, s tegye mindnyájunk életét gyümölcsözőbbé! - írja a szerző.

Mit ér az ember, ha vén? Sokat, nagyon sokat érhet, ha nem a maga keserűségének a szagát, hanem krisztus jó illatát árasztja ebbe a világba. Azt a szolgálatot végezhetik el az idős emberek, mint a parkok. Egy nagy városban, ahol kémények százai ontják a füstöt, de amelyben itt-ott vannak vén vagy kevésbé vén fák vagy facsoportok, ezek folyamatosan tisztítják a levegőt, oxigénnel frissítik azt. Nem csinálnak tulajdonképpen semmit, csak vannak. Úgy vannak jelen, hogy hatnak, és az áldásukat sokan érzik. Azt, hgogy a kéményekből száll a füst, mindenki látja. Azt, hogy a fákból oxigén száll föl, senki sem látja. De nem is az a fontos, hogy lássák, fontos az, hogy szálljon. És a füstölgő kémények közül milyen jó odamenekülni az árnyas fák közé! Akkor tudjuk meg csak, mit jelentettek, ha már nincsenek.


Tulajdonságok

ISBN: 9789638944221
Kiadó:
Pasaréti Református Egyházközség
Kód: 4858
Méretek:
145 x 205 x 5 mm
Súly: 0,105kg
Kötés: papír
Oldalszám: 70
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!