Fiókom

Üzen az Ószövetség

Üzen az Ószövetség

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2500,00 Ft
Internetes ár:  2250 Ft
Fizetendő:
2250 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)

Leírás

„A Biblia ma is élő Istene, aki a múltban hatalmasan szólott és  cselekedett, az Ószövetség lapjain  keresztül mutatkozik be a mai kor emberének." Samuel J. Schultz, az Üzen az Ószövetség szerzője ezekkel a bevezető szavakkal kezdi meg az Ószövetség világának vizsgálatát. Isten ihletett igéje, a Biblia időtlen igazsága által Isten ma is szól hozzánk, és az élet ösvényén biztos kézzel irányítja botladozó lépteinket.
Az Üzen az Ószövetség azonkívül, hogy átfogó képet fest az Ószövetség irodalmi és történelmi hátteréről, kitűnő áttekintést nyújt a bibliai könyvek témájáról, összefoglalva az azokban szereplő személyeket, eseményeket és helyeket. Ami azonban még ennél is fontosabb, segít megérteni, hogy az Ószövetség könyvei és történelme teológiai szempontból hogyan kötődnek Isten és az emberiség kapcsolatához.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390928
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
The Old Testament Speaks
Méretek:
143 x 197 x 29 mm
Súly: 0,595kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 510
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!