Fiókom

Üzenet a Gyülekezeteknek

Üzenet a Gyülekezeteknek

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  1600 Ft
Fizetendő:
1600 Ft

Leírás

Nyilvánvaló, hogy akik a felülről való élet megnyerése által Krisztus láthatatlan Testének tagjaivá lettünk, azok a gyakorlati hitéletünket egy látható, helyi gyülekezetben éljük. A helyi gyülekezet a mi lelki otthonunk, ahol egymást szeretjük, elhordozzuk, formáljuk, intjük és segítjük. Az is nyilvánvaló, hogy minden helyi gyülekezet valamely felekezethez tartozik, annak hitvallását tette magáévá.
A helyi gyülekezet a mi evangéliumi missziós bázisunk, ahova hívjuk az embereket, hogy Krisztusban új életet nyerjenek, és a Szentlélek őket is beépítse a Krisztus láthatatlan Testébe. A helyi gyülekezetben élve kiderül, hogy egyénileg is, a gyülekezet is egy kísértéssel tele, Istentől elidegenült világban élünk. Azt is meg kell tapasztalnunk, hogy bár őszintén szeretjük az Urat, kísérthető, elesésre, sértődésekre, megbotránkozásokra érzékeny emberek maradtunk. A Sátán pedig ezernyi módon igyekszik megrontani a lelki békességünket, az egymással való közöségünket, megerőtleníteni a hitünket és kilopni szívünkből a szeretetet.
E könyv, a hét mennyei levél üzenetével és néhány mai, helyi gyülekezetekben gyakran előforduló problémákra vonatkozó látással segíteni szeretne. Segíteni abban, hogy mindig helyesen lássuk meg a felmerülő problémák gyökerét és a Szentlélek segítségével a szeretet és a kegyelem légkörében találjuk meg a gyógyulás útját. Isten azt akarja, és a Lélek által azt munkálja, hogy a helyi gyülekezetekben teljességre jusson Krisztus szeretetének uralma és megvalósuljon a Benne való egység. Hiszen erről ismeri meg a körülöttünk élő világ, hogy mi Jézus Krisztus tanítványai vagyunk (Jn.13:35, 17:21).

Tulajdonságok

Kiadó:
Menedék Alapítvány
Kód: 6438
Méretek:
145 x 208 x 11 mm
Súly: 0,275kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 213
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!