Fiókom

Őrhelyemre állok!

Őrhelyemre állok!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  2180,00 Ft
Internetes ár:  1853 Ft
Fizetendő:
1853 Ft
Megtakarítás:  327,00 Ft (15%)

Leírás

Talán nem volt véletlen hogy Molnár Róbert 20 évesen szülőfalufából a nagypolitika mezejére került. Világi emberként figyelte, tanulta, szippantotta magába a jót és a rosszat. Amikor 27 évesen országgyűlési képviselő és a Parlament jegyzője lett, azt gondolta, már senki sem állíthatja meg gyermekkori tervei valóra váltásában. Nem így történt!
2002-ben nem lett újra képviselő. Álmai összetörtek, a kilátástalanság, a lelki, szellemi és anyagi nyomor pedig megkeményítette szívét. Ott ült a templom utolsó padsorában, és vádlón kérdezte Istent: hogy tehettél ilyet? De Ő nem válaszolt. A mélységek után jöttek a nagyobbak, amelyek térdre rogyasztották.
Úgy érezte magát, mint Saul - a későbbi Pál apostol -, aki magabiztos vágtája közben egyszer csak a porba hullva találja magát.
Megtérése délelőttjén még ő sem tudta, hogy hamarosan ott áll majd Megváltója előtt, aki egy hideg márciusi napon megkönyörült fiatal politikusán. Kiemelte a Parlamentből, de nem vette el az ott megszerzett tapasztalatait, hanem ma is formálja és eszközeként használja, hogy polgármesteri megbízása, könyvei és szolgálata során felhívja a figyelmet arra: hazugságra nem lehet jövőt építeni, és hogy a nemzet megújulása csak lelki megújulás eredménye lehet!

E kötet metsző igazságokat tartalmaz a társadalomról, a politikai életről és az egyház mai helyzetéről, amelyekkel lesznek, akik nem értenek egyet, ám a szerzőt őrállói felelőssége mindezek leírására kötelezte!

Tulajdonságok

ISBN: 9789631211535
Kiadó:
Érted Magyarország Misszió
Méretek:
110 x 177 x 18 mm
Súly: 0,240kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 240
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!