Áldást örököltek...
Áldást örököltek...

Áldást örököltek...

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

2250 Ft


Ár:
2250 Ft
Megtakarítás::
250 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Napjaink egyik legkedveltebb és legnagyobb tisztelettel övezett keresztyén írója kínál értékes tanácsokat ahhoz, hogyan alapítsunk keresztyén családot és hogyan építsük a keresztyén otthont. Elisabeth Elliot több fontos kérdésről mondja el gondolatait és tapasztalatait:

  • A BIZALOMRÓL "A gyerek Istenbe vetett bizalmának megalapozása szülei szavába vetett bizalmával kezdődik."
  • A FEGYELMEZÉSRŐL "Nagyon fontos az alkalmas időpont, a megfelelő hely és az illő hang megválasztása."
  • AZ UDVARIASSÁGRÓL "Az udvariasság egyszerű, de divatjamúlt tulajdonság. Az ember tegye meg másokkal azt, amit maga is szívesen venne másoktól."
  • A PÉLDAMUTATÁSRÓL "Akár jó, akár rossz példát mutatnak a szülők, sokkal nagyobb befolyást gyakorolnak a gyerekre, mint azt fel tudjuk mérni."

Elisabeth Elliot a Szentírásból merít, de felhasználja azokat a megfigyeléseit is, amelyeket az amerikai családok életéből az elmúlt negyven évben szerzett. Saját neveltetéséből és abból az otthonból is levonja tapasztalatait, amelyben felnőtt, hogy továbbadja számunkra azokat az elveket és értékeket, amelyek a keresztyén otthon és család megteremtéséhez szükségesek. A könyv nem csupán kézikönyv a gyerekek neveléséhez, sem a családi élet bibliai alapjainak elemzése, hanem a szülők és gyerekek együttélésének számos területével foglalkozik: leírja az otthon örömeit, a közösen megélt bajokat, győzelmeket és tragédiákat, a nehéz döntéseket és a gazdag jutalmat.
ISBN: 9789630066754
Kiadó: Jó Hír
Méretek: 142 x 197 x 20 mm
Súly: 0,300kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 316
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!