Fiókom

1028 nap Andreasszal

1028 nap Andreasszal

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Web ár:  1200 Ft
Fizetendő:
1200 Ft

Leírás

Hogyan éljük meg azt a helyzetet, amikor csodát kérünk Istentől, és nem történik semmi? Megváltozik-e az Istenről mint szerető Atyáról kialakult képünk, ha gyermekeiként szenvednünk kell, és Ő látszólag hallgat?

Silke Berg végigvezet bennünket saját szenvedéstörténetének magaslatain és mélységein át, amely röviddel esküvője után kezdődik a csontrák szörnyű diagnózisával, és végül férje korai halálával végződik. A történet leplezetlenül tárja elénk az érintettek gondolatait és érzéseit a kemoterápiával és a sugárkezeléssel sújtott hétköznapokban.

A betegséggel és szenvedéssel vívott küzdelemben egyre gyakrabban merül fel bennük a kérdés, hogyan lehet összeegyeztetni Isten szeretetét a legsúlyosabb élethelyzetekkel. A válasz után kutatva mindkettőjük számára világossá válik, hogy ott fogják megtalálni azt, ahol Isten megmutatta feltétel nélküli szeretetét: a kereszten. Az eredmény a mélységes bizalom, ami épp akkor mutatkozik meg, amikor Isten másként válaszol, mint ahogy azt mi elvárnánk. Az Ő csodája az, hogy megerősödve kerülünk ki a szenvedésből.

A könyv foglalkozik azzal a kérdéssel is, hogy miként lehet feldolgozni a gyászt szeretteink elvesztésekor. Az írónő nyíltan és őszintén tárja elénk kétségeit és küzdelmeit, de ennek az intenzív időszaknak a szép mozzanatait is, melyeket Berlinben éltek át, amikor a Fal leomlott, és az NDK utolsó napjai beköszöntöttek.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155624452
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
1028 Tage mit Andreas
Méretek:
125 x 183 x 10 mm
Súly: 0,120kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 112
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!