Fiókom

3:16 A remény számai

3:16 A remény számai

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1900,00 Ft
Internetes ár:  1710 Ft
Fizetendő:
1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

A remény huszonegy szóból álló bemutatója, Istennel az élen, és az élettel a sor végén! Parádés felvonulás, amely minket is magával ragad! Olyan rövid, hogy akár egy szalvétára is felírható, és egy perc alatt megtanulható, mégis olyan erős, hogy kiállta kétezer év viharait és kérdéseit. Ha egyáltalán nem ismered még a Bibliát, akkor ezzel érdemes kezdened. Ha már mindent ismersz a Szentírásból, akkor érdemes visszatérned hozzá. Mindnyájunknak szüksége van erre az emlékeztetőre! Az emberiség problémájának "szíve" éppen az emberi szív problémája. S a János 3,16 az a kezelés, amit Isten "felír" nekünk.

Ez az igevers a kegyelem ábécéje, a keresztyén reménységet összefoglaló tartalomjegyzék, melyben minden egyes szó drágakövekkel teli kincsesláda. Olvasd el újra lassan, fennhangon, ügyelve arra a szóra, ami megragadja a figyelmedet! "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen."

Isten ennyire szerette a világot? Szívtiprók, remény- és álomgyilkosok portyáznak ezen a bolygón. A diktátorok tombolnak, az erőszakosok fájdalmat okoznak, Isten azonban szeret! Annyira, hogy kész volt adni is!

Rendelkezéseket?

Szabályokat?

Nyilatkozatokat?

Rendeleteket?

Nem. A János 3,16 lélegzetelállító, észbontó, mindent meghatározó állítása az, hogy Isten "a Fiát adta!" Az egyetlen Fiát! Elvont gondolatok helyett a testbe bújtatott Istent. És mindezt miért? Hogy "aki hisz őbenne, el ne vesszen."

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390713
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
3:16: The Numbers of Hope
Kód: 4070
Méretek:
143 x 197 x 12 mm
Súly: 0,270kg
Kötés: papír
Oldalszám: 227
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!