Fiókom

3 vélemény az újraházasodásról

3 vélemény az újraházasodásról

(Szerkesztő)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1980,00 Ft
Internetes ár:  1782 Ft
Fizetendő:
1782 Ft
Megtakarítás:  198,00 Ft (10%)

Leírás

"A válás és újraházasodás kérdése sok fájdalmat és megosztottságot eredményez a mai egyházban. Könyvünk céja, hogy fölvessük a dialógus lehetőségét, amely azzal a nyereséggel járhat, hogy az egyház nagyobb bölcsességgel és belső meggyőződéssel közeledik ehhez az összetett kérdéshez. Ne csupán saját véleményünk igazolását keressük benne, hanem próbáljunk nyitottan viszonyulni mindhárom nézethez, az eredendő kirisztusi elgondolást keresve" - írja Mark L. Strauss a könyv előszavában.

A kötet szerzői háromféle szempontból közelítik meg az újraházasodás kérdését. Mindhárom vélemény képviselője bibliai érvekkel támasztja alá álláspontját, és a lelkigondozás gyakorlati nézőpontját szem előtt tartva fejti ki gondolatait erről a nehéz és kényes témáról. A könyvben a szerzők egymással is párbeszédet folytatnak, de a végső konklúzió levonása az olvasóra vár.


Tulajdonságok

ISBN: 9789632880303
Kiadó:
Harmat
Kód: 3838
Méretek:
142 x 196 x 11 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: papír
Oldalszám: 202
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!