Fiókom

9 csodajel János evangéliumában

9 csodajel János evangéliumában

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1900,00 Ft
Internetes ár:  1710 Ft
Fizetendő:
1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

"Sok szövegrész olyan, mint a kirakós játék, amelyek egy összképet mutatnak Isten üdvtervéről, és kinyilatkoztatják az Ő üdvözítő csekedeteit."

Az Újtestamentum Jézus számos csodájáról és jeléről számol be, amelyeket földi élete során tett. Egyedül János apostol számol be könyvében kilencről, de figyelmeztet arra, hogy Jézus még számos más jelet is tett. Meg is adja annak az okát, miért ezt a választékot adja közre – a Szentlélek ihletése által: Minden jel elsősorban azt szolgálja, hogy az embereket meggyőzze, miszerint Jézus Krisztus a Messiás és Isten Fia 

(Jn 20,31). 

Ezenfelül azonban Jézus csodái profetikus jelek is. Úgy, amint az Újtestamentum Jónás próféta történetét Jézus halálának és feltámadásának profetikus jeleként értelmezi (Mt 12,39-40), János evangéliumának csodajelei olyan profetikus üdvtörténeti összefüggésekre utalnak, amelyek könnyen áttekinthetőek. A szerző megérezte ezt, és bámulatos dolgokat fedezett fel. Jelentéktelen események hirtelen új fényben tűnnek fel. A tartalma ennek a rendkívüli könyvnek bizonyítja: A puzzle darabjai csodálatos képpé állnak össze!


Tulajdonságok

ISBN: 9786155188008
Kód: 4626
Méretek:
140 x 210 x 12 mm
Súly: 0,260kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 144
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!