Fiókom

A bánatról

A bánatról

C.S. Lewis (Szerző)

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)
Vásárlási információk

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1980,00 Ft
Internetes ár:  1782 Ft
Megtakarítás:  198,00 Ft (10%)

Leírás

"Miért nem mondta soha senki, hogy a bánat ennyire hasonlít a félelemhez?" - kérdezi naplójában C. S. Lewis, amelyet felesége hosszú, fájdalmas betegségét követő halála után kezdett írni. Az angol irodalom professzora, a keresztény hit ismert védelmezője egy iskolásfüzet lapjain engedi szabadjára legnyomasztóbb kétségeit és gondolatait, hogy leküzdhesse azokat. Noha könyvei millióknak segítettek bizonyosságra jutni, a gyász terhe alatt ő maga is meginog, és kérdőre vonja mindazt, amit korábban papírra vetett.

"A gyász kockázatos, mert a gyászoló nagyon könnyen belecsúszik abba a hibába, hogy a múltját, az emlékeit, a fájdalmát, a fájdalom enyhülését, vagy a saját szeretetét szeresse" - írja.

Lewis naplója, ez az éles és őszinte valóságfeltárás szöges ellentéte az önsajnálatnak. A gyászolók megszokott viselkedésmintáit sorban, határozottan elutasítja magától, s a fájdalom józan leküzdésében az együttérzés mellett együttműködésre hívja az olvasót.


Tulajdonságok

ISBN: 9789639564497
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
A Grief Observed
Méretek:
116 x 200 x 10 mm
Súly: 0,215kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 81
Megjelenés dátuma: 17.05.2013
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

C.S. Lewis

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Nincsenek termékek a kosárban

Az Ön kosara üres. Termékek hozzáadásához használja a Hozzáadás gombot a termékek oldalán.

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)