Fiókom

A Biblia képei és szimbólumai

A Biblia képei és szimbólumai

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1000,00 Ft
Internetes ár:  900 Ft
Fizetendő:
900 Ft
Megtakarítás:  100,00 Ft (10%)

Leírás

A Biblia képekben gazdag nyelven íródott. A felhasznált képek jelentésének ismerete nemcsak érdekes tanulmány, hanem sok igehely, különösen a próféciák a helyes megértéséhez elengedhetetlenül szükséges is. A személyek, tárgyak, helyek, események és cselekmények formájában megjelenő szimbólumokat, hasonlatokat és előképeket maga Isten Igéje magyarázza meg.

A legfontosabb azonban: Az Ó- és Újszövetség együtt tesz bizonyságot a Megváltó Jézus Krisztusról, aki azt mondta: "Tudakozzátok az Írásokat, mert azt gondoljátok, hogy abban van a ti örök életetek; pedig ezek rólam tesznek bizonyságot." (Jn. 5:39). A bibliaolvasó ember csak ezt szem előtt tartva fogja helyesen felismerni és megérteni az olyan ismert képek mély jelentését, mint amilyen pl. a páskabárány, a főpap, a frigyláda, a rézkígyó stb.

Ebben a kislexikonban körülbelül 250 bibliai kép és szimbólum kapott helyet ábécérendben, s ezek között több mint 2000 igehely alapján nyernek magyarázatot. Különböző illusztrációk, sok keresztutalás és a könyv végén igehelyjegyzék nyújt kiegészítő segítséget Isten Igéjének kutatásához.


Tulajdonságok

ISBN: 9789639434329
Kiadó:
Evangéliumi
Eredeti cím:
Biblische Bücher und Symbole
Méretek:
141 x 194 x 10 mm
Súly: 0,250kg
Kötés: papír
Oldalszám: 184
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!