Fiókom

A derék asszony kézikönyve

A derék asszony kézikönyve

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2100,00 Ft
Internetes ár:  1890 Ft
Fizetendő:
1890 Ft
Megtakarítás:  210,00 Ft (10%)

Leírás

"Tóth Eszter tanárnő könyvét házasságra készülő lányok kézikönyvévé kellene tenni. … A könyv különlegessége és igazi érdeme, hogy Isten szemével és bölcsességével láttatja meg, …hogy miközben a másikért, férjedért, gyermekeidért élsz, megvalósul a „derék asszony”, az Isten szerint való feleség és anya. Az írónő mindezt a Példabeszédek könyvének és általában a Bibliának gyakorlati életvezetését alapul véve a mindennapi feladatok szintjére bontja le. Sok hasonló könyvet olvastam, de egyik író sem tudta vagy akarta ennyire gyakorlati szintre vinni üzenetét."
Ittzés István, evangélikus lelkész

"Amikor elolvastam a könyvet, a lelkem mosolygott, mert nagy hiányt pótol ez az alapos, mindenre kiterjedő tanítás. Az anyáknak a napi munka után nem mindig volt idejük, fáradtságuk miatt erejük, hogy ilyen módszeresen, rendszerezetten oktassák lányaikat. Röviden: kell ez a könyv, segítség a hívő családoknak."
Nyitrai Erzsébet, a Magyar Evangéliumi Börtönmisszió munkatársa, háziasszony

"Napjainkban az haladó és előre mutató, ami konzervatív. Különös ellentmondás ez, de Tóth Eszter könyve éppen ezt igazolja. Ma nem tartják korszerűnek a nemi szerepek hangsúlyozását, az önmagát odaadó, hűséges feleség bemutatását, az anyaság értékének felragyogtatását, pedig éppen ezekre van szükség ahhoz, hogy népünk túlélje azt az erkölcsi
gátszakadást, amelyben társadalmunk fuldoklik."
Dr. Pálhegyi Ferenc, pszichológus

TÓTH ESZTER nyelvész, nyelvtanár, egyetemi oktató. Nászajándékul írta nevelt lánya számára ezt a könyvet, amelyben háziasszonyi és nevelői tapasztalatait összegzi.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155299001
Kiadó:
Jó Hír
Méretek:
140 x 205 x 5 mm
Súly: 0,150kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 116
Megjelenés dátuma: 03.12.2012
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Egyedül...?!
Egyedül...?!Papír:  450 Ft
500,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!