Fiókom

A dicsőség dimenzióinak feltárása

A dicsőség dimenzióinak feltárása

Otthonosan mozoghatsz Isten jelenlétében

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Nem kapható

Bolti ár:  2950,00 Ft
Internetes ár:  2655 Ft
Megtakarítás:  295,00 Ft (10%)

Leírás

Az ébredés tervrajza

Ma a hívők sokasága sóvárog, hogy átélje a természetfelettit. Éhezik Isten dicsőségének a megtapasztalását, amiről eddig még csak a Bibliában olvastak.

Joshua Mills meggyőződése, hogy minden kereszténynek a „dicsőség birodal­maiban” kell élnie, mozognia és szolgálnia. Joshua most feltárja Isten dicsőségét, és ismerteti a királyság különböző birodalmait, szféráit és dimenzióit. Egy olyan szisztematikus hit-keretrendszert épít fel, amelyet követve az olvasó is könnyedén el tud kezdeni Isten dicsőségében járni.

Joshua az Isten dicsőségéről szerzett ismereteinket három területre osztotta fel: az első a Szent Szellemben mozgás területe, amely a hit, a kenet és Isten dicsősége különböző mozgató erőinek a megértéséről szól; a második a természetfeletti területen járás azáltal, hogy újra ráhangoljuk magunkat a Menny frekvenciájára, együttműködünk az angyalokkal, és hozzáférünk Isten dicsőségének a legmagasabb szintű erejéhez, hogy a csodák dimenziója elkezdjen megnyilvánulni; a harmadik a mennyei helyeken járás, szellemi utazással és prófétai élményekkel, az isteni bővölködés megmutatkozásával, valamint mennyei kijelentésekben élve. A könyv elejétől a végéig számos szokatlan és rendkívüli bizonyságról számol be Joshua, amelyek bemutatják, hogyan munkálkodik Isten dicsősége nem mindennapi jelek és csodák, mennyei átélések, angyali jelenések, valamint a csodák világának más megnyilvánulásai által. Dinamikus tanítása és erőteljes bizonyságai által nem csupán Isten dicsőségének a megértésében fog segítséget nyújtani, hanem elvezet oda, amikor már mindennap megtapasztaljuk Isten dicsőségét, sőt, benne járunk.

Tulajdonságok

ISBN: 9786158104579
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím:
Moving in Glory Realms
Méretek:
152 x 227 x 17 mm
Súly: 0,295kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

A csodák légköre
A csodák légkörePapír:  1755 Ft
1950,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Az idő és az örökkévalóság
Az idő és az örökkévalóságPapír:  1755 Ft
1950,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Természetesen természetfeletti
Természetesen természetfelettiPapír:  1755 Ft
1950,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!