A feltámadó Apokalipszis

Tulajdonságok

ISBN: 9786155526480
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
Apocalypse Rising
Méretek:
139 x 215 x 14 mm
Súly: 0,335kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 240
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2990,00 Ft
Internetes ár: 2691,00 Ft
Megtakarítás:  299,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

A feltámadó Apokalipszis

Timothy Keller (Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

"Az első prófétai témájú amerikai könyv, amely Európa és ezen belül Magyarország szemszögéből értelmezi a végidőkről szóló bibliai előrejelzéseket."

A Közel-Keleten minden öt percben meggyilkolnak egy keresztényt. Nyugaton zavargások és az erkölcsi relativizmus gyengítik a nemzetek spirituális erejét. Jézus arra figyelmeztette a tanítványait, hogy a történelem végidején "nagy nyomorúság" áll be. Ebben a provokatív, gondolatébresztő könyvében Dr. Timothy Dailey a történelemből, régészeti leletekből, személyes beszámolókból és a Szentírásból gyűjtött össze izgalmas bizonyítékokat többek között

  • az ISIS és a közel-keleti erőszakos fanatizmus mögött álló rejtélyes, démonikus erőkről
  • arról, hogy az Ezékiel próféciájában szereplő Góg és Magóg miként kísértették az emberi történelmet, felfordulást és pusztulást idézve elő nagy birodalmak számára
  • arról, hol lehet ma a Jelenések könyvében szereplő Nagy Babilon?
  • az Antikrisztus előjeleiről
  • azokról a baljóslatú veszélyekről, amelyek azzal fenyegetnek, hogy egy szempillantás alatt véget vetnek az általunk ismert életformának.

Az apokalipszis árnyékában mégis van remény, hogy szellemi megújulás és a bibliai hithez való visszatérés által a végső nyomorúság sokak számára elkerülhető. Ideje, hogy a valódi jelekre figyeljünk, és kiálljunk az igazságért.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Timothy Keller