Fiókom

A gyülekezetépítés alapelvei

A gyülekezetépítés alapelvei

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  2200,00 Ft
Internetes ár:  1980 Ft
Fizetendő:
1980 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)

Leírás

Ez a könyv azzal a céllal íródott, hogy segítséget nyújtson az egyháznak olyan formák és struktúrák kialakításában, amelyek növelik hatékonyságunkat Krisztus missziós parancsa teljesítésben, mégpedig bármilyen kulturális környezetben. Ennek a könyvnek a témáját nem a formák és a struktúrák képezik. Sokkal inkább azokra az újszövetségi irányelvekre és tevékenységekre koncentrál, amelyekből abszolút elvek szűrhetők le, olyan elvek, amelyek érvényesek a világ minden egyes kultúrájában, az I. századtól kezdve egészen napjainkig.

Ezeknek az elveknek a megfogalmazásánál a Biblia szemüvege alapvető jelentőségű. A történelem és a kultúra szemüvege további meglátásokat nyújt, különösen abban, hogy igazán megértsük és helyesen alkalmazzuk a meglátott bibliai elveket. A három szemüveg együttvéve bárkit hozzásegíthet ahhoz, hogy szolgálatának megfelelő filozófiai alapot adjon. Ez az a a filozófia, amely minden gyülekezeti vezetőt képesíteni tud arra, hogy olyan formákat és struktúrákat alakítson ki és olyan módszereket alkalmazzon, amelyek korszerűek, de ugyanakkor összhangban állnak a Biblia abszolút tanításaival is, amelyekből semmiképpen sem szabad engednünk.

Tulajdonságok

ISBN: 9789630454580
Kiadó:
KIA
Méretek: 142 x 197 mm
Kötés: Papír
Oldalszám: 440
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

A nő a Biblia tükrében
A nő a Biblia tükrébenPapír:  1710 Ft
1900,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
A férfi a Biblia tükrében
A férfi a Biblia
tükrében
Papír:  1710 Ft
1900,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Építse egyik a másikat
Építse egyik a másikatpapir:  1170 Ft
1300,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyülekezet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!