Fiókom

A gyerekek misztériuma

A gyerekek misztériuma

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  2900,00 Ft
Internetes ár:  1450 Ft
Fizetendő:
1450 Ft
Megtakarítás:  1450,00 Ft (50%)

Leírás

"Minden könyvnek van múzsája, valaki, aki ihletet ad az írónak. A múzsa inspirációja nélkül soha nem születne meg a könyv. Az én múzsám Heather volt. Hiszen nem általában a gyerekekről írok, inkább egy Heather nevű gyermekről, és arról, hogyan változtatott meg engem az ő szeretete, miközben megismerhettem és megszerethettem egy másik gyermeket is - azt, aki bennem él."
Mike Mason korábbi könyvében, A házasság misztériumában a házasság és az Istennel való kapcsolat között vont párhuzamot. A gyerekek misztériumában a szülő-gyerek kapcsolattal teszi ugyanezt. Nem szülői kézikönyvnek szánja művét, inkább azokhoz szól, akik lélekben szeretnének gyermekibbé válni, illetve azokhoz, akik szeretnének közelebb kerülni a gyerekekhez, s mint kiderül, ez a két dolog szorosan összefügg.
A huszonhat fejezet féléves periódusokban kíséri végig lánya, Heather életének első tizenkét és fél évét. Ezek a mélyen személyes történetek, emlékek, naplórészletek és töprengések fontos lelki igazságokra világítanak rá, miközben az író legbensőbb érzéseit és gondolatait ismerhetjük meg belőlük az apaság élményéről, az isteni kegyelemről, saját gyermeki énjének újrafelfedezéséről és arról, hogy mi mindent tanulhatunk a gyerekektől.


Tulajdonságok

ISBN: 9789639148178
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
The Mystery of Children
Kód: 4333
Méretek:
128 x 236 x 13 mm
Súly: 0,382kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 244
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A házasság misztériuma
A házasság misztériumaKeménytáblás:  2610 Ft
2900,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!