Fiókom

A hittel nincs lehetetlen

A hittel nincs lehetetlen

Mikor látod a láthatatlant, a lehetetlenre is képes leszel

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2990,00 Ft
Web ár:  2691 Ft
Fizetendő:
2691 Ft
Megtakarítás:  299,00 Ft (10%)

Leírás

Oral Roberts több mint ötven éve képviseli Jézus Krisztus örömhírét a világ minden táján, teljesen elkötelezve magát annak a munkának, amely Isten gyógyító erejét közvetíti a teljes személyiség számára. Amire kísérletet tett, mindazt Isten népe iránti szeretettől vezérelve tette.

Világszerte milliónyi embert érintett meg, s most, élete alkonyán szenvedélyes módon beszél az igazságról, amely megváltoztatta életét és felébresztette az Egyházat. A láthatatlan Isten jelenlétéből nyújtja át a kulcsokat, amelyek ajtót nyitnak számodra is Isten erejéhez és felszabadsítják szeretetét az életedben. Olyan igazságok ezek, amelyek foglalkozásra való tekintet nélkül mindenki számára működőképesek, időtállóak és kultúrákon ívelnek át.

Oral Roberts, a pedagógus, evangélista, üzletember, író és televíziós személyiség még sok más szerepkörben vívott ki hírnevet a világon. A kora kimagasló alakjának tartott Roberts a róla elnevezett egyetem alapítója és rektora az Oklahoma állambeli Tulsában. Öt kontinensen vezetett több száz lélekmentő és gyógyító istentiszteletet. Száznál több könyv szerzője, és az Oral Roberts Evangelizációs Szövetség alapítója, amely hetente és mindennap jelentkező televíziós programokat tart fenn.

Oral és Evelyn Robertsnek négy gyermekük van, s még tizenhárom unoka és több dédunoka tartozik a családhoz.

Tulajdonságok

ISBN: 9789638617484
Kiadó:
Amana 7
Eredeti cím:
Still Doing The Impossible
Kód: 1181
Méretek:
135 x 200 x 17 mm
Súly: 0,355kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 304
Lemezek száma: 1
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A gyógyulás csodái
A gyógyulás csodáiPapír:  2800 Ft

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!