A Jelenések könyve a mai kor tükrében
A Jelenések könyve a mai kor tükrében

A Jelenések könyve a mai kor tükrében

(Író)
 
3,0 (3 szavazat)

2700 Ft


Ár:
2700 Ft
Megtakarítás::
300 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Magyar evangéliumi körökben régóta érezzük szükségét annak, hogy ne csak külföldi fordítások, hanem magyar munka is szólaljon meg a Jelenések könyvéről. Isten kegyelméből ezt is megérhettük, s örömmel adjuk ezt a munkát magyar olvasóink kezébe.

A Jelenések könyvének részletes magyarázatát kapjuk itt, "kulcsot" kapunk a kezünkbe, amelynek segítségével sok minden megvilágosodik előttünk a Szentírás elhanyagolt és ezért sok tekintetben magyar olvasók előtt ismeretlen részei és fogalmai felől.

Azt is meg kell mondanunk, hogy nem a keresztyén életben most elindult egyének számára lesz különösen hasznos ez a könyv - bár azok is sok épülést szerezhetnek belőle -, hanem főleg a már útban levők, a bizonyos bibliai ismerettel rendelkezők számára. Ezek számára is csak akkor, ha mint "kemény eledelt" igyekeznek jól megemészteni. Ezt a könyvet többször figyelmesen át kell olvasni: csak így tehetjük belső tartalmát építő módon sajátunkká. A könyv utolsó részében levő "szótárt" pedig éppen szavanként jól meg kell értenünk, megtartanunk s azután ennek a kulcsnak birtokában olvasnunk és tanulmányoznunk a próféciákat és a Jelenések könyvét.

Dobos Károly
ny. református lelkész
ISBN: 9786155427084
Kiadó: Magánkiadás
Méretek: 154 x 218 x 20 mm
Súly: 0,532kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 382
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!