Fiókom

A keresztyén és a lelki fegyelem

A keresztyén és a lelki fegyelem

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1900,00 Ft
Internetes ár:  1710 Ft
Fizetendő:
1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

A szabadság a fegyelem jutalma

A gyakorlott zenészek sokszor minden nehézség nélkül, hibátlanul lejátszanak egy új darabot első látásra. Úgy tűnik, mintha ez könnyű dolog lenne, amely nem igényel erőfeszítést. Az ilyen ügyes játék "szabadságára" azonban csak évekig tartó fegyelmezett gyakorlás árán lehet szert tenni.

Ugyanígy, az istenfélelemben való fejlődés szabadsága - melynek révén saját személyiségünkkel természetes módon kifejezhetjük Jézus jellemét - elsősorban a lelki diszciplínák (vagyis a lelki fegyelem elemeinek) tudatos művelésén múlik.

A lelki diszciplínák távolról sem törvényeskedő, korlátozó vagy megkötöző dolgok, amint sokan vélik. Éppen ellenkezőleg: páratlan lelki szabadsághoz vezető eszközök. Ha tehát egész életünkben az istenfélelemre szeretnénk törekedni, akkor ez a könyv segíteni fog nekünk ebben. Könyvünk az első egyházatyák, a puritán írók és maga Jézus Krisztus gazdag örökségéből merítve vezet minket végig a diszciplínák gondosan megválasztott sorozatán, beleértve az alábbi területeket:

bibliaolvasás - imádság - imádat - tanulás - az Ige alkalmazása - evangelizáció - szolgálat - sáfárság - elmélkedés az Igén - böjt - csend és magány - naplóírás
Ez a könyv rámutat a lelki diszciplínák fontosságára, megmutatja, hogyan segítik elő ezek az istenfélelemben való növekedésünket, és gyakorlati javaslatokat tesz hosszú távú művelésükre. Üdítő lehetőséget nyújt arra, hogy magunkévá tegyük az élet legnagyobb törekvését - a szentségre törekvést - azáltal, hogy egész életünkben örömünket leljük a lelki diszciplínákban.

Tulajdonságok

ISBN: 9789638600998
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
Spiritual Disciplines for the Christian Life
Méretek:
142 x 197 x 17 mm
Súly: 0,405kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 336
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A keresztyén és a lelki fegyelem
A keresztyén és
a lelki fegyelem
Papír:  1350 Ft
1500,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!