Fiókom

A Kolossébeliek és Filemon

A Kolossébeliek és Filemon

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Jelenleg nem kapható

Internetes ár:  1050 Ft
Fizetendő:
1050 Ft

Leírás

Amikor a Kolossébeliekhez írt levél íródott, Pál elsősorban azzal törődött, hogy az akkori egyház nagy tévelygéseinek problémáját kezelje. Miközben szembeszállt olyan eretnekségekkel, mint a ceremóniák, szigorú önmegtartóztatás, angyalok imádása, Krisztus lebecsülése, és világi filozófiák, Pál apostol Isten evangéliumának csodálatos képét tárja elénk Jézus Krisztus személyében.
Ebben a Krisztus-központú levélben Pál világosan bemutatja, hogy ezeknek a hamis tanításoknak minden aspektusára Krisztusban található a válasz; mert csak egyedül Ő rendelkezik teljes mértékben Isten tulajdonságaival és hatalmával. Éppen ezért csak Őbenne vagyunk teljesek, tökéletesek.
Most, amikor a tévtanítások és a megtévesztés egyre csak nő az egyházban, figyelmünket az evangélium igazságára kell összpontosítanunk. A legveszélyesebb eretnekségek nem azok, amelyek nyilvánvalóan szembeszegülnek Jézus Krisztus személyével, hanem amelyek elvonják a figyelmünket az Ő dicsőségének teljességéről, miközben azt a látszatot keltik, hogy Őt tisztelik. Amikor ilyen eretnekségekkel találkozunk, az isteni igazság segít abban, hogy különbséget tudjunk tenni. Az igazság mindig átformálja az életünket és elvezet a szentségre.
Dr. Brian J. Bailey személyes szentségre való törekvésében számos könyvet tanulmányozott ezzel a témával kapcsolatban, míg eljutott a Kolossébeliekhez írt levélhez, ezen belül is a 3. rész 1-17 versekhez. Ez késztette a könyv megírására. Miközben a könyvben található igazságokat olvasod, a szerző őszinte vágya az, hogy megtaláld azt, amire a lelked vágyik - a valódi szentséget.
Pál Filemonhoz írt levelében nem csupán a kolossébeli gyülekezet püspökéhez írt szavakat olvassuk, hanem egy nagyon fontos üzenetet is az egész gyülekezet számára. Pál Filemonnak az ő szökött rabszolgája, Onézimusz miatt írt levelet, amely egy helyreállítási történet. Miközben a "rabszolga" "testvérré" válik, lassan tudatosul bennünk az evangélium társadalomra gyakorolt hatása.
"Azért imádkozom, hogy ezek az igazságok bátorságot adjanak mindazok számára,akik imádkoznak eltévedt szeretteikért vagy közbenjárnak szellemi gyermekeikért a hitben."


Tulajdonságok

ISBN: 9638685336
Eredeti cím:
Colossians and Philemon
Kód: 3571
Méretek:
148 x 209 x 8 mm
Súly: 0,165kg
Oldalszám: 119
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!