Fiókom

A látomás

A látomás

Ablak a valóságra

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  3790 Ft
Fizetendő:
3790 Ft

Leírás

A látomás műfaját tekintve a fantasy, az ifjúsági regény és a spirituális történet elemeit ötvözi. A kis nyolcéves Rózi elkezdi látni a szellemi világot és ezzel alaposan felkavarja környezete életét. Ugyan nagyszerű játszótársakra lel az őrangyalai és más szellemi lények személyében, szülei az összeomlás szélére jutnak régi normális életük visszaszerzésért vívott harcukban. Azonban egy közúti figyelmetlenség egészen érdekes útra tereli az eseményeket: az erőszakos, vallási fanatikus édesapa bepillantást nyer a természetfeletti világba és feje tetejére áll mindaz, amit eddig Istenről és az életről hitt.

Az író összefüggéseiben mutatja be a földi és a szellemi dimenziókban zajló összeütközéseket, ahogyan Romlás, a fődémon, megpróbálja bázisát a család otthonában felállítani. Azonban Rózi mennyei barátai ezt nem hagyják annyiban...

Tulajdonságok

ISBN: 9786150123868
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
140 x 200 x 20 mm
Súly: 0,278kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 232
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!