Fiókom

A Lélek kegyelmi ajándékai a gyülekezet életében

A Lélek kegyelmi ajándékai a gyülekezet életében

Kézikönyv, egyéni és csoportos használatra

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2625,00 Ft
Internetes ár:  2363 Ft
Your price:
2363 Ft
Megtakarítás:  262,00 Ft (9%)

Leírás

Reformátori gondolat, hogy Isten munkája a hitre jutásunk, megtérésünk, újjászületésünk, s a lelki életben való növekedésünk, megszentelésünk. Nem kell azonban árminiánusnak lennünk annak belátáshoz, hogy minden lelki mozduláshoz szükséges a mi hozzájárulásunk is.
Johannes Reimer gondolataival találkozunk ebben a munkafüzetben, aki egy tudatos lelki életre akar tanítani bennünket, melyben a lelki ajándékaink szerint, gyümölcstermő módon szolgálhatunk Istennek és felebarátainknak. Annak ajánlom a füzetet, aki tovább szeretne lépni a lelki életében, lelki szolgálatában. Érdekes megoldás a magyar nyelvre nézve a Lélek és a Szellem párhuzamos használata.
 - Szuhánszky Gábor, a Magyar Evangéliumi Szövetség - Aliansz alelnöke

Johannes Reimert mindig szívesen hallgatom. Biblikus és ugyanakkor eszméltető a szolgálata, mellyel képes megszólítani mind a "hivatalos" egyházi közeget, mind pedig a gyülekezetek széles közösségét. Szolgálatait, írását hitelesíti sokrétű tapasztalata, felkészültsége és megragadó életútja.
Könyvének témája, a lelki ajándékok fogadása és Isten akarata szerinti gyümölcsözése napjaink egyházában kulcskérdés. Nem valamely kiemelt ajándék hangsúlyozása a fontos, hanem az, hogy felismerjük, elfogadjuk és kamatoztassuk mindazt, ami Istentől jön és "haszonra" adatik. Kívánom, hogy a BalatonNET előadásai mellett e könyv írójaként is tudjon meggondolkoztatni, inspirálni ás tanácsolni bennünket Johannes Reimer.
 - Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke

Manapság megosztó téma a lelki ajándékok kérdése. Az ajándékok működésének tagadásától a szélsőséges megnyilvánulásokig mindennel találkozhatunk. A jelenlegi homályba reflektorfényként világít bele Johannes Reimer könyve. Johannes bölcsen, kiegyensúlyozottan ír, gyakorlatias, tömör stílusát élvezet olvasni. Ennek a könyvnek ott van a helye minden magyar keresztény polcán, és minden gyülekezetben, minden gyülekezeti házicsoportban érdemes tanulmányozni. A jövő egyházának laikusok szolgálatára kell épülnie. Ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki felfedezze és fejlessze az Isten által neki adott lelki ajándékokat, és ezekkel hatékonyan szolgáljon. Ha mindenki a helyére kerül és a kockákat nem próbáljuk meg kör alakú lyukakba gyömöszölni, egyszerre azon vesszük észre magunkat, hogy a gyülekezet atmoszférája (előnyére) megváltozik, és elindul a növekedés. Így legyen!
 - Kapocs Attila, az OM Magyarország igazgatója

Tulajdonságok

ISBN: 9789630891653
Kiadó:
Magyar Evangéliumi Szövetség
Eredeti cím:
Aufbruch in die Zukunft
Méretek:
210 x 297 x 10 mm
Súly: 0,450kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 162
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Gerusszia barlangjaiban
Gerusszia barlangjaiban720 Ft
800,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyülekezet

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!