Fiókom

A leghosszabb hét

A leghosszabb hét

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  3480 Ft

Leírás

A történelem legdrámaibb, a századok során jelentőségéből mit sem vesztett hetének áttekintésével a könyv az ismert eseményeket egészen újszerű megvilágításba helyezi. A Leghosszabb hét percről percre rekonstruálja minden hetek legfontosabbikát, miközben élénk részletekben eleveníti fel a korabeli Jeruzsálem hangulatát. Jézus vasárnapi győzedelmes bevonulásától az egy héttel későbbi feltámadásáig felidéződnek a zsúfolt utcák, a fojtogató légkör, a belső politikai csatározások és Jézus elfogásának, perének és kivégzésének borongós feszültsége.

Erős hangsúlyt kapnak a kulcsfigurák: a gondjaira bízott ország népét megérteni képtelen Pilátustól, a karrierkatonától a Római Birodalom és a vallási fanatizmus közötti kötéltáncolt járó Kaifás főpapig csakúgy, mint Jézusnak az események forgószelébe került követőitől és családjától a szűk utcákat benépesítő sok ezer zarándokig.

RUTINKIVÉGZÉS VOLT, A NAGYHATALMI POLITIKA MINDENNAPOS ESEMÉNYE A BIRODALOM VÉGVIDÉKÉN.

ÁM A NÁZÁRETI JÉZUS ELFOGÁSÁNAK, PERÉNEK ÉS HALÁLÁNAK HÍRÉTŐL MINDMÁIG HANGOS A VILÁG.

MI TÖRTÉNT HÁT VALÓJÁBAN? MENNYIRE MEGBÍZHATÓAK A BESZÁMOLÓK? MIÉRT VÉGEZTÉK KI? ÉS HOGYAN VÁLT EZ A RÉGES-RÉGI HALÁLESET KULTÚRÁNK SAROKKÖVÉVÉ?

Nick Page a legújabb régészeti és történeti kutatás eredményeiből merítve és számos, kevéssé ismert tényt felsorakoztatva keresi a kivezető utat a mítoszok és a téves elképzelések labirintusából, hogy felfedje az igazságot a leghosszabb héttel kapcsolatban.


Tulajdonságok

ISBN: 9789639943636
Kiadó:
Kelly Kft.
Eredeti cím:
The Longest Week
Kód: 3960
Méretek:
142 x 202 x 22 mm
Súly: 0,410kg
Kötés: papír
Oldalszám: 352
Nyelv: angol

A szerző(k) további művei

A kereszténység majdnem tévedhetetlen története
A kereszténység
majdnem tévedhetetlen története
Keménytáblás:  4590 Ft
5100,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Evangélizálás

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!