A legszentebb helyen
A legszentebb helyen

A legszentebb helyen

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

2511 Ft


Ár:
2511 Ft
Megtakarítás::
279 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Belépve Isten jelenlétébe – A dicséreten és a hálaadáson túl – A valódi imádatba

A Biblia nagyon sokat elárul Isten természetéről, arról, hogy ki Ő, mit kedvel, hogyan igényli közeledésünket. Egykor az Ószövetségben – egy adott rendelet alapján – különböző áldozatokkal és ajándékokkal járultak az emberek Isten elé, most azonban már megigazítva, szellemi ajándékokkal közeledünk Hozzá; a hálaadás, a dicséret és az imádat őszinte megnyilatkozásával. A tetteken és a viselkedésen túl betekintünk oda, ahol az imádat valójában zajlik: a szívbe.Nemcsak a dicséret, a hálaadás és az imádat fogalmát járjuk körbe, de megnevezzük az imádatunkat akadályozó tényezőket is. Választ találunk arra is, hogyan lehetsz szabad a bűntudat és a bűn igájától, és hogyan nyerhetsz olyan belső békességet és örömöt, amihez semmi más nem fogható. Ne hagyd ki az imádat isteni útjának örömteli izgalmát!

Derek Prince egyedülálló módon felkészült volt igazságok és ismeretek átadására, hogy segítségükkel megfelelően és hatékonyan léphess be a Szent Isten jelenlétébe; felfedezhesd az imádat mélyebb dimenzióit; elfogadást, meghittséget, erőt, hatalmat és kinyilatkoztatást találhass a „Legszentebb Helyen”.Micsoda örömteli izgalom van Isten hangjának meghallásában! Készülj fel, hogy megismerd, milyen csodálatos is az a „Legszentebb Hely”!
ISBN: 9786155856051
Eredeti cím: Entering the Presence of God
Méretek: 148 x 210 x 9 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 172
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!