Fiókom

A missziói elmélettől a gyakorlatig

A missziói elmélettől a gyakorlatig

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Előjegyzést felveszünk!

Bolti ár:  5990,00 Ft
Web ár:  5391 Ft
Fizetendő:
5391 Ft
Megtakarítás:  599,00 Ft (10%)

Leírás

A keresztyén ember élete mindenestül missziói lét. Krisztus magához hív: „gyertek hozzám”. Majd küldetést ad: „menjetek el széles e világra”. Az egyházak és helyi gyülekezeteik Isten missziója, a missio Dei által jöttek létre, ez ad nekik erőt, és az ebbe történő bekapcsolódásban élhetik meg identitásuk kiteljesedését.

Akadémiai igényességgel készült írás, mégis közérthető, a tudatos gyülekezetépítésről szóló könyvek közé sorolható. A magyar olvasók felé célja az is, hogy segítséget nyújtson a Rick Warren nálunk is megjelent könyvei és mozgalma, illetve hasonló tanítások által felvetett kérdések közt utat keresőknek. Teszi mindezt biblikus, rendszeres és gyakorlati-missziológiai szempontokat figyelembe véve. Ajánlom mindazoknak, akik behatóan szeretnének foglalkozni a gyülekezet- és közösségépítő gondolkodásmóddal.
Szuhánszky Gábor elnök, Magyar Evangéliumi Szövetség – Aliansz

Várható megjelenés: november vége!

Tulajdonságok

ISBN: 9789632888071
Kiadó:
Harmat
Méretek: 168 x 238 mm
Kötés: Papír
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!