A missziói elmélettől a gyakorlatig
A missziói elmélettől a gyakorlatig

A missziói elmélettől a gyakorlatig

A Céltudatos Gyülekezet Mozgalom missziológiai elemzése és magyarországi alkalmazhatóságának vizsgálata - Hittudományi doktori értekezés a missziológia tárgykörében

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

5391 Ft


Ár:
5391 Ft
Megtakarítás::
599 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem

A keresztyén ember élete mindenestül missziói lét. Krisztus magához hív: „gyertek hozzám”. Majd küldetést ad: „menjetek el széles e világra”. Az egyházak és helyi gyülekezeteik Isten missziója, a missio Dei által jöttek létre, ez ad nekik erőt, és az ebbe történő bekapcsolódásban élhetik meg identitásuk kiteljesedését.

Akadémiai igényességgel készült írás, mégis közérthető, a tudatos gyülekezetépítésről szóló könyvek közé sorolható. A magyar olvasók felé célja az is, hogy segítséget nyújtson a Rick Warren nálunk is megjelent könyvei és mozgalma, illetve hasonló tanítások által felvetett kérdések közt utat keresőknek. Teszi mindezt biblikus, rendszeres és gyakorlati-missziológiai szempontokat figyelembe véve. Ajánlom mindazoknak, akik behatóan szeretnének foglalkozni a gyülekezet- és közösségépítő gondolkodásmóddal.

Szuhánszky Gábor elnök, Magyar Evangéliumi Szövetség – Aliansz
ISBN: 9789632888071
Kiadó: Harmat
Méretek: 168 x 238 x 18 mm
Súly: 0,565kg
Kötés: Papír
Megjelenés dátuma: 2024.05.17
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!