A nagy eltűnés
A nagy eltűnés

A nagy eltűnés

Felkészülés az elragadtatásra

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

4041 Ft


Ár:
4041 Ft
Megtakarítás::
449 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem

Dr. David Jeremiah évtizedek óta kutatja a Szentírást, válaszokat keresve a végidők kérdéseire – a jövőben bekövetkező elragadtatás, a nyomorúság, a második eljövetelés más hasonló, monumentális események kapcsán. A nagy eltűnés című könyvében prófétai témájú kutatási eredményeit mutatja be a téma iránt érdeklődők számára - akik várva várják Krisztus diadalmas visszajövetelét.

Körültekintő bibliatanulmányozása alapján a szerző részletes leírást ad az Ó- és az Újszövetség prófétai írásaiban felvázolt eljövendő korszakról. Átfogó kutatása eredményeként olyan eseménysort tár elénk, amelyet a Szentírás előrejelzései alapján állított össze, reményt és bátorítást nyújtva a halál utáni élet témájában, valamint számos gyakori kérdésre válaszolva az elkerülhetetlen végidőkkel kapcsolatban.

Ilyen kérdések például:

  • Találkozom-e majd a szeretteimmel a Mennyben?
  • Mi a különbség az elragadtatás és a második eljövetel között?
  • Milyen lesz a feltámadott testem?
  • Hogyan tudok ma felkészülni a jövőre?

A bibliai próféciákban való jártasságából és az Ige tanítása iránti szenvedélyes szeretetéből merítve, Jeremiah nagy hozzáértéssel tárja elénk az elragadtatás és a második eljövetel körüli titkokat. Akár jó ismerője vagy a próféciáknak, akár csak most ismerkedsz a hit titkaival, A nagy eltűnés üzenete kiszélesíti a látókörödet, mélyíti a hitedet, és egy lépéssel közelebb visz ahhoz a jövőbeli dicsőséghez, amely azokra vár, akik Krisztus Jézusba vetik a hitüket.

Várható megjelenés: 2024. június közepe!

ISBN: 9786156017482
Kiadó: Immanuel Alapítvány
Eredeti cím: The Great Disappearance
Méretek: 152 x 228 x 21 mm
Súly: 0,371kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 274
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!